Poze botez Brasov

Poze botez Brasov cu micutul Matias si parintii sai, Alina si Andrei. Asa sunt ei…tineri, frumosi, fericiti peste masura, sufletisti, parinti buni si iubitori. Alina si Andrei au inceput in urma cu un an o frumoasa poveste de dragoste, iar acum, putem spune ca sunt cu adevarat impliniti, alaturi de bebe Matias. El…micut, dar puternic, sanatos, vesel si cumintel, insenineaza atat vietile parintilor, bunicilor, nasilor, cat si a tuturor membrilor familiei, iar gingasia lui e binecuvantare curata.

Poze botez Brasov

Fotografiile au fost realizate acasa, inainte de a merge la biserica. De obicei mergem cu 90 de minute inainte de a pleca spre biserica, pentru a realiza o sedinta foto cu parintii si bebe. In acest fel avem suficient timp pentru a realiza aceste fotografii gingase cu bebelusul.

Poze botez Brasov. Fotograf profesionist ziua botezului din Brasov. Imagini de acasa cu parintii si de la Taina boteuzlui din biserica.

Cu cat timp se fac fotografiile inainte de biserica?

Cu 90 de minute inainte de a merge la biserica, realizam fotografiile cu bebe, parintii si nasii, acasa intr-un cadru cunoscut bebelusului.

Cat dureaza slujba botezului?

Taina botezului dureaza undeva la 45-60 de minute. In functie de predica spusa la final de preot. Daca sunt mai multi preoti, slujba poate scadea cu pana la 15 minute.

Fotografii asemanatoare din Brasov

Fotografiile de nuntă includ portrete ale mirelui și ale miresei, fotografii de grup cu familia și prietenii, imagini ale ceremoniei și ale petrecerii, dar și detalii precum rochia de mireasă, inelele, buchetul de mireasă și aranjamentele florale.

Cate fotografii vom primi de la nunta?

Numarul fotografiilor livrate este intre 2500 si 4000, in functie de numarul de persoane de la nunta si de durata evenimentului. Noi fotografiem toate momentele, fiind siguri ca vom surprinde tot ce este important din ziua nuntii. Toate fotografiile pe care le primiti de la noi din ziua nuntii, sunt editate (culori, luminozitate, contrast, incadrare).

Cand vom primi fotografiile?

Primele fotografii din ziua nuntii le veti primi la 24-48 de ore (in general mai repede), le vom posta cu acordul vostru pe facebook. In acest fel toata lumea va putea sa se bucure pentru voi si sa va transmita sincerele felicitari. Toate fotografiile de la nunta le veti primi la 3-4 zile de la eveniment, pe un link de descarcare.

De cat timp faceti foto-video?

Fotografia a fost intotdeauna o pasiune pentru noi, iar filmarea a venit ca o manusa, pentru ca se completeaza una pe cealalta. La nivel profesionist foto si video facem de mai bine de 9 ani. Experienta la nivel profesional pentru editarea foto-video fiind de peste 11 ani. Oricata experienta ai avea in acest domeniu, este important ca tot timpul sa inveti si sa iti doresti ca de la o nunta la alta sa fi mai bun decat inainte.