Fotografie de botez Brasov

Acasa » Fotografii botez » Fotografie de botez Brasov


Fotografie de botez Brasov din cea mai frumoasa zi pentru David si ai sai parinti.
Este o placere, incantare si o implinire cand vezi ca doi oameni pe care i-ai fotografiat acum ceva timp in ziua nuntii, ajung sa boteze primul lor copil. Silvia si Vlad sunt doi parinti impliniti si fericiti, care au adus odorul lor sa il boteze in biserica unde si ei au fost cununati. Si uite asa incepe viata de familie si incet, incet te simti implinit si fericit, doar cand te priveste pruncul tau in ochi. Cei mai bucurosi au fost bunicii, care sunt departe de noua familie si fiecare clipa este nepretuita.

Ca de obicei, am inceput ziua acasa, in binecunoscuta paturica gri pe care a fost asezat micutul David pentru primele lui fotografii. A fost cumintel si chiar a fost o placere sa il fotografiem si sa il filmam in ziua botezului. Bucuria si fericirea parca plutea in casa. Mai ales in ochii bunicului, care nu isi mai incapea in piele de mandrie si bucurie. Dupa fotografiile de acasa cu parintii, bunicii si nasii, am plecat spre biserica.

Micutule David, iti dorim sa fi sanatos, sa ai un dram de noroc si sa le luminezi viata parintilor si celor care te iubesc atat de mult!

Fotografie de botez Brasov | Foto din ziua botezului

Fotografie de botez Brasov. Fotografii din ziua botezului. Poze de acasa si de la biserica cu pruncul. Fotograf botez Brasov: fotograf botez brasov, foto botez brasov, fotograf botez, fotograf ziua botezului, poze botez brasov, sedinta foto botez brasov.

Daca sunteti in cautarea unui fotograf de botez – ati ajuns unde trebuie.
Cere o oferta pentru servicii foto-video pentru evenimentul tau fie ca este nunta sau botez. Raspundem ca fulgerul. Asteptam un semn din partea ta! Pe curand!
Pentru o oferta va rugam sa dati un click AICI.

Fotografii si filmari pe care le-am realizat la nunti sau botezuri

Save the date – sedinta foto cu viitorii nostrii miri de la Kronwell Ceremonies din Brasov. Doua suflete ce se iubesc cu foc, doi oameni … Vezi mai mult

Cununie civila de la Primaria Brasov cu viitorii nostri miri din aceasta samata, Alexandra si Silviu. Cei doi si-au unit destinele intr-o zi calduroasa insa … Vezi mai mult

Bine ati venit pe pagina cu fotograf nunta Craiasa Muntilor. Fotografiile de la nunta mirilor nostrii Bianca si Razvan pot fi vazut mai jos. Am … Vezi mai mult


Ti-au placut fotografiile pe care le-ai vazut?0/50 voturi