Fotografii romantice de nunta

Fotografii romantice de nunta de la sedinta foto trash the dress, in Poiana Angelescu din Sacele. Dupa o nunta reusita, dupa o distractie pe cinste si dupa momente pline de emotie si iubire, Catalin si Raluca au continuat povestea de dragoste, insa de data aceasta in doi. Au vrut o sedinta foto romantica de nunta in natura, departe de aglomeratie si de vazul lumii. Astfel, au ales umbra copacilor din Poiana Angelescu, din Sacele, Brasov. Dupa cateva momente tandre si o gura de sampanie, mirii nostri si-au luat valiza si au plecat increzatori spre o noua etapa a vietii. Dragilor, in drumul vostru, sa va dea bunul Dumnezeu intelegere si o familie numeroasa si frumoasa!

Fotografii romantice de nunta | Sedinta foto nunta Brasov

Fotografii romantice de nunta. Sedinta foto dupa nunta Brasov. Poze romantice din ziua nuntii. Fotograf de nunta din Brasov. Love the dress.

Articole asemanatoare

Fotograf pentru trash the dress in Brasov ?

Cautati fotograf pentru sedinta foto trash the dress din Brasov? Ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video pentru sedinta foto „love the dress”. Sedinte foto de cuplu, fotografii realizate dupa nunta cu mirele si mireasa.

În timp ce conceptul poate părea să fie împotriva naturii obișnuite a unei mirese de a își distruge rochia, fotografiile trash the dress pot fi o modalitate distractivă și neconvențională de a încheia o nuntă și de a crea amintiri unice și de neuitat. De asemenea, este o oportunitate de a-ți arăta latura creativă și de a ieși din zona de confort a fotografiei tradiționale de nuntă.