Fotografii bebe Brasov

Fotografii bebe Brasov, cu Evelyn, Roxana si Stefan.O sedinta foto plina de grija, emotie si iubire. Venirea pe lume a primului copil este privita de multe ori de parinti cu neliniste, emotie si multe intrebari. Treptat, mami si tati isi intra in minunatul rol. Odata cu asta, tot universul isi schimba centrul de greutate. Viata se schimba dintr-o data si parca totul este dat peste cap. Vechile obiceiuri sunt treptat inlocuite de altele noi. Astfel de sedinte foto cu bebelusul e recomandat sa fie realizate intre prima si a doua saptamana. Astfel, parintii ii cunosc bebelusului rutina zilnica.

Fotografii bebe Brasov

Pana in 2 saptamani de la venirea din maternitate, bebe doarme mai mult. Astfel, il putem aseza in diferite posturi sigure si confortabile. Sunt adeptul naturaletei si a emotiilor pure. Nu imi place sa strang nou-nascut in diferite scutece si sa il asez in cosulete. Locul copilasului este in bratele parintilor, a mamei si a tatalui. Asa am dorit si in sedinta foto de astazi, micuta Evelyn Maria sa se simta iubita, protejata si fericita. A fost cumintica,iar cu rabdare din partea printilor, am dus pana la capat aceasta minunata sedinta foto de nou nascut.

Fotografii bebe Brasov. Sedinta foto nou-nascut Brasov cu parintii, realizata in caldura caminului. Fotografii cu bebe si parintii acasa.

Fotograf pentru copii, mamici gravide sau pentru botez in Brasov

Daca sunteti in cautarea fotograf botez Brasov, ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video. Fie ca este vorba despre o sedinta foto de graviduta, o sedinta de nou nascut, sedinta de botez sau chiar o sedinta foto in familie, noi raspundem cu drag si promptitudine.