Fotografii botez Brasov

Fotografii din ziua botelui din Brasov.

Acasa » Fotografii botez » Fotografii botez Brasov


Fotografii botez Brasov - Botezul micutei Maia Ana-Maria

Maia este o fetita dolofana, bine facuta, zambitoare si plina de viata. Aici puteti vedea fotografii botez Brasov de la biserica ortodoxa cu hramul Sfanta Parascheva din centrul vechi al Brasovului. Petrecerea botezului s-a desfasurat la Hotel Ramada, din Brasov, zona Darste. Sala a fost pregatita tare frumos de parintii micutei botezate. Mai jos sunt fotografii de la petrecere, precum si o sedinta foto din camera de hotel cu micuta Maia si parintii ei.
De la petrecere nu ai lipsit ursitoarele si un tortul care a fost minunat. Pe toate aceste fotografiile de la botez, le puteti vedea mai jos.

Daca sunteti in cautarea unui fotograf botez Brasov – ati ajuns unde trebuie.
Pentru o oferta va rugam sa dati un click AICI.
Oferta de botez cuprinde fotografii si filmare acasa cu 90 min inainte de biserica. Foto si video la biserica si petrecerea botezului de la sala, pana la tort.
Fotografiile si filmarile editate le veti primi in maxim 4 zile de la ziua botezului.
Din partea noastra veti primi 2 seturi de DVD cu fotografiile si filmarile realizate in ziua botezului.
Daca doriti putem realiza un album de botez cu fotografiile pe care le veti alege, noi ne vom ocupa de grafica albumului de botez.
Printul albumului de botez recomandam sa il faceti la Emotion Albums din Brasov. Colaboram de mai bine de 8 ani, iar totul pana acum a fost perfect!

  • Tip fotografii: fotografii botez
  • Locatie botez: Biserica Sf. Parascheva, Schei Brasov
  • Petrecerea botezului: Hotel Restaurant Ramada

Fotografii botez Brasov – fotografiile botezului de la Hotel Ramada din Brasov. Emotie, bucurie, incununata de multa fericire este nasterea unui copil, iar botezul acestuia este un moment unic in viata fiecaruia. Va invitam sa priviti fotografiile de la botezul micutei Maia Ana-Maria de la Hotel Restaurant Ramada.

Fotografii sau filmari din Brasov de la nuntile sau botezurile la care am participat

Fotograf botez Sergiana din cea mai insemnata zi pentru micuta Miana Jolie. Un copil activ, bland si vesel. A fost toata plina de zambet.
Prima parte … Vezi mai mult

Va invitam sa priviti video botez Brasov cu Ema Maria, in cea mai insemnata zi pentru ea. Ziua increstinarii ei a fost plina de emotie, … Vezi mai mult

Foto botez din Brasov in care Horia Andrei a fost botezat. Parintii sunt printe cei mai buni prieteni ai nostrii. Catalin si Ana-Maria si-au … Vezi mai mult

Cu ochisorii lui mari si albastrii, Ianis, ne-a fermecat pur si simplu. Ne fermecat pur si simplu cu bucuria, gingasia si curiozitatea lui. Rar ne … Vezi mai mult


Ti-au placut fotografiile pe care le-ai vazut?5/51 voturi