Graviduta Brasov

Acasa » Fotografii botez » Graviduta Brasov


Graviduta Brasov – sedinta foto cu viitorii parinti la 8 luni si jumatate de sarcina. Viitori parinti au dorit sa aibe cateva amintiri frumoase inainde a li se naste micutul baietel.
Au adus si cateva lucruri pe care le va purta viitorul baietel. Toate aceste lucruri fac ca fotografia de maternitate sau de graviduta sa fie mai intima, mai personala. Peste cateva luni, acele mici hainute vor fi purtate de un suflet de om, care este parte din parintii sai.
Perioada graviditatii este una delicata, frumoasa de care vrei sa iti aduci aminte cu drag peste ani si ani.
Recomandam ca fotografiile de graviduta sa fie realizate in jurul perioadei de 8 luni, dupa aceasta perioada, viitoarea mamica se va misca din ce in ce mai greu fiind imposibil sa se simta confortabil in posturle pe care le realizam impreuna.
Daca doriti realizarea unei sedinte foto de graviduta in Brasov sau zonele apropiate, ma puteti contacta pe telefon sau folosind formularul de contact.

Graviduta Brasov - fotografii de maternitate Brasov

Graviduta Brasov – fotografii de maternitate Brasov cu parintii. Fotograf gravdia Brasov. Sedinta foto cu gravida Brasov.

Fotografii sau filmari din Brasov de la nuntile sau botezurile la care am participat

Graviduta Brasov – sedinta foto cu viitorii parinti la 8 luni si jumatate de sarcina. Viitori parinti au dorit sa aibe cateva amintiri frumoase inainde … Vezi foto&video…

Fotograf gravida Brasov realizata la sedinta foto din acest weekend. Cristina si-a dorit mult cateva fotografii dinainte de a naste, pentru a-si aminti de aceasta … Vezi foto&video…

Micutul Deniss va fi un bebe tare norocos! Sa ai niste parinti atat de grozavi, nu poate fi decat super. In aceasta seara, ne-am intalnit … Vezi foto&video…


Ti-au placut fotografiile pe care le-ai vazut?0/50 voturi


Deschide chat
Cu ce te pot ajuta?