Graviduta Brasov – sedinta foto cu viitorii parinti la 8 luni si jumatate de sarcina. Viitori parinti au dorit sa aibe cateva amintiri frumoase inainde a li se naste micutul baietel.
Au adus si cateva lucruri pe care le va purta viitorul baietel. Toate aceste lucruri fac ca fotografia de maternitate sau de graviduta sa fie mai intima, mai personala. Peste cateva luni, acele mici hainute vor fi purtate de un suflet de om, care este parte din parintii sai.

Perioada graviditatii este una delicata, frumoasa de care vrei sa iti aduci aminte cu drag peste ani si ani.
Recomandam ca fotografiile de graviduta sa fie realizate in jurul perioadei de 8 luni, dupa aceasta perioada, viitoarea mamica se va misca din ce in ce mai greu fiind imposibil sa se simta confortabil in posturle pe care le realizam impreuna.
Daca doriti realizarea unei sedinte foto de graviduta in Brasov sau zonele apropiate, ma puteti contacta pe telefon sau folosind formularul de contact.

Graviduta Brasov – fotografii de maternitate Brasov

Graviduta Brasov – fotografii de maternitate Brasov cu parintii. Fotograf gravdia Brasov. Sedinta foto cu gravida Brasov.


Cauti fotograf pentru copii, mamici gravide sau pentru botez in Brasov ?

Daca sunteti in cautarea unui fotograf profesionist, ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video. Fie ca este vorba despre o sedinta foto de graviduta, o sedinta de nou nascut, sedinta de botez sau chiar o sedinta foto in familie, noi raspundem cu drag si promptitudine.


Fotografii cu mamici si copii de la ultimele evenimente din Brasov

Aici poti vedea fotografii de la ultimele botezuri sau alte evenimente la care am participat din zona Brasov.

Graviduta Brasov

Graviduta Brasov

Graviduta Brasov – sedinta foto cu viitorii parinti la 8 luni si jumatate de sarcina. Viitori parinti au dorit sa aibe cateva amintiri frumoase inainde…
Vezi fotografiile
Fotograf Botez Zarnesti (7)

Fotograf botez Zarnesti

Fericirea si bucuria din ochii micutei Alessia Elena ne-a fermecat. Tot timpul zambitoare si atenta, zglobie si plina de energie, bucuroasa parca de fiecare moment…
Vezi fotografiile
Scroll to Top
Powered by