Foto nunta Garden Club

Foto nunta Garden Club cu Roxana si Iulian, intr-o superba zi de vara. Cu toti ne imaginam o zi a nuntii ideala, cat mai aproape de asteptarile noastre. Mirii nostrii au avut parte de o zi superba, traita intens in cel mai adevarat sens al cuvantului. Au fost tinuti in suspans, ei nasii si toti invitatii de o simpla carte de identitate uitata intr-o poseta. Totul a fost bine pana la urma, cartea de identitate a fost gasita, iar ceremonia cununiei civile a putut continua. Roxana si Iulian au ales o ceremonie civila in aer liber, chiar in curtea bisericii ortodoxe cu hramul „Sfantul Nicolae” din Scheii Brasovului. Dupa incheierea ceremoniei civile, mirii au intrat in biserica pentru a deveni unul in fata lui Dumnezeu.

Foto nunta Garden Club

Petrecerea nuntii s-a desfasurat la Garden Club in Brasov, langa o frumoasa piscina. Locatia a fost frumos decorata in culorile alese de mireasa. In continuare puteti vedea cele mai faine fotografii din ziua nuntii celor doi miri. Am ales fotografii din toate momentele importante din ziua nuntii din Brasov. Casa de piatra!!

Foto nunta Garden Club. Fotograf profesionist nunta Brasov. Servicii foto video nunta Garden Club Brasov.

Intrebari frecvente Garden Club

Cauti fotograf pentru ziua nuntii tale din zona Brasov ?

Daca sunteti in cautarea unui fotograf nunta Brasov, ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video penmtru ziua nuntii. Fie ca este vorba despre fotografii la cununia civila, cununia religioasa sau doar petrecerea de la sala, noi raspundem cu drag si promptitudine.