Fotograf nunta Garden Club

Fotograf nunta Garden Club cu doi miri minunati, Andreea si Andrei. Dupa ce pandemia le-a tot tinuta ascunsa data nuntii. Dupa doi ani de amanari si telefoane si multe griji, iata ca a venit si ziua mult asteptata. Au fost insotiti la fiecare pas din aceasta zi superba de nasii Delia si Niculae, doi oameni cu suflet mare, care ii iubesc sincer pe cei doi miri. Mirele a fost gatit de nas, iar mireasa de nasa. Toata ziua a fost presarata cu momente pline de emotie si bucurie autenica. Cununia religioasa a fost oficiata la biserica ortodoxa cu hramul ” Sfintii Apostoli Petru si Pavel” de pe Aurel Vlaicu. Dupa primirea binecuvantarii lui Dumnezeu si a oemanilor alaiul impreuna cu nasii si mirii, s-a indreptat spre Garden Club, unde s-a desfasurat petrecerea nuntii. Pe tarmul unei piscine superbe, invitatii au gasit un cort de nunta foarte bine pus la punct. De fundalul sonor si de buna dipozitie a invitatilor s-au ocupat Diana Ioniță & Marian Ungureanu cu Taraful Muntenesc. Petrecerea a fost una de suflet cu multe momente frumoase, pline de bucurie si entuziasm. In continuare va prezentam cateva fotografii din ziua nuntii mirilor Andreea si Andrei din Brasov.

Fotograf nunta Garden Club

Fotograf nunta Garden Club. Foto video nunta Garden Club Brasov. Servicii de fotografie si filmare pentru ziua nuntii din Brasov.

Fotograf pentru ziua nuntii tale din zona Brasov

Daca sunteti in cautarea unui fotograf nunta Brasov, ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video penmtru ziua nuntii. Fie ca este vorba despre fotografii la cununia civila, cununia religioasa sau doar petrecerea de la sala, noi raspundem cu drag si promptitudine.

Ce fotografii se realizeaza in ziua nuntii

În ziua nunții, se realizează o varietate de fotografii pentru a captura cele mai importante momente ale evenimentului și pentru a crea amintiri frumoase și de neuitat pentru cuplu și familia lor. Aceste fotografii pot include:

  1. Fotografii de pregătire – fotografii ale miresei și ale domnișoarelor de onoare care se pregătesc pentru ceremonie, și ale mirelui și ale cavalerilor de onoare în timpul pregătirii lor.
  2. Fotografii de cuplu – fotografii ale cuplului înainte sau după ceremonie, într-un decor special sau într-un loc cu o semnificație personală pentru ei.
  3. Fotografii de familie – fotografii cu membrii familiei și cu rudele apropiate ale cuplului.
  4. Fotografii de ceremonie – fotografii ale momentelor cheie din ceremonie, cum ar fi schimbul de jurăminte, schimbul de inele, sarutul la sfârșitul ceremoniei, etc.
  5. Fotografii de petrecere – fotografii de la petrecerea de nuntă, care includ dansul mirilor, dansurile părinților, buchetul de mireasă, tăierea tortului și alte momente cheie ale petrecerii.

Fiecare fotografie din această listă este importantă pentru a crea o poveste completă și emoționantă a nunții, care va fi apreciată și de cuplu, și de familie și prieteni pentru mulți ani înainte.