Fotograf nunta Garden Club

Fotograf nunta Garden Club cu doi miri minunati, Andreea si Andrei. Dupa ce pandemia le-a tot tinuta ascunsa data nuntii. Dupa doi ani de amanari si telefoane si multe griji, iata ca a venit si ziua mult asteptata. Au fost insotiti la fiecare pas din aceasta zi superba de nasii Delia si Niculae, doi oameni cu suflet mare, care ii iubesc sincer pe cei doi miri. Mirele a fost gatit de nas, iar mireasa de nasa. Toata ziua a fost presarata cu momente pline de emotie si bucurie autenica. Cununia religioasa a fost oficiata la biserica ortodoxa cu hramul ” Sfintii Apostoli Petru si Pavel” de pe Aurel Vlaicu. Dupa primirea binecuvantarii lui Dumnezeu si a oemanilor alaiul impreuna cu nasii si mirii, s-a indreptat spre Garden Club, unde s-a desfasurat petrecerea nuntii. Pe tarmul unei piscine superbe, invitatii au gasit un cort de nunta foarte bine pus la punct. De fundalul sonor si de buna dipozitie a invitatilor s-au ocupat Diana Ioniță & Marian Ungureanu cu Taraful Muntenesc. Petrecerea a fost una de suflet cu multe momente frumoase, pline de bucurie si entuziasm. In continuare va prezentam cateva fotografii din ziua nuntii mirilor Andreea si Andrei din Brasov.

Fotograf nunta Garden Club

Fotograf nunta Garden Club. Foto video nunta Garden Club Brasov. Servicii de fotografie si filmare pentru ziua nuntii din Brasov.

Cauti fotograf pentru ziua nuntii tale din zona Brasov ?

Daca sunteti in cautarea unui fotograf nunta Brasov, ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video penmtru ziua nuntii. Fie ca este vorba despre fotografii la cununia civila, cununia religioasa sau doar petrecerea de la sala, noi raspundem cu drag si promptitudine.