Trash the dress Sanpetru

Trash the dress Sanpetru cu Alexandra si Gabriel. Sedinta foto de dupa nunta, a fost realizata in satul mirelui, Sanpetru, mai exact pe dealul Lempes. Vremea a fost asa si asa, daca ati intreba mirii. Statea sa ploua, batea vantul, soarele era ascuns dupa nori albi. O vreme perfecta pentru fotografiile de cuplu cu mirele si mireasa din Sanpetru, dupa parerea mea.

Trash the dress Sanpetru

Cand soarele arde si este destul de puternic, folosesc umbra copacilor, insa acum lumina era uniforma, fara a fi parti arse in fotografie. Temperatura perfecta, oameni calzi si iubitori unul fara de celalalt, tot ce aveam nevoie pentru o sedinta foto cu mirii, cat se poate de reusita! Dupa cum am spus, fotografiile au fost realizate in Sanpetru, pe dealul Lempes, prima parte si a doua parte la baltile dintre Harman si Bod, aproape de Yaz Harman. A fost o placere sa realizez aceste minunate fotografii trash the dress Sanpetru de dupa nunta cu mirele si mireasa. Va invit in continuare sa priviti cele mai frumoase fotografii de la love the dress Sanpetru.

Trash the dress Sanpetru. Fotografii cu mirii pe Lempes – Sanpetru. Sedinta foto love the dress cu mirii pe dealul Lempes din Sanpetru. Fotografie de cuplu cu mirii la cateva zile de la nunta.

Imi plac cadrele in care mirii sunt relaxati, lumina este buna si timpul este favorabil. Acestea sunt conditiile ideale pentru realizarea fotografiilor de dupa nunta cu mirii. Apusul soarelui fascineaza omenirea de mult timp. Nu este de mirare ca fotografiile de cuplu realizate la amurgul zilei sau cele mai calde si incarcate de mai multe emotie.

Am avut noroc si de aceasta data, caci am lucrat cu oameni care au fost atenti la indicatiile pe care le-am oferit cu drag. Este o parte importanta a fotografiei de cuplu, comunicarea. In acest fel fotografiile sunt mai naturale si mai pline de emotie.

Fotografii trash the dress asemanatoare

Fotograf pentru trash the dress in Brasov ?

Cautati fotograf pentru sedinta foto trash the dress din Brasov? Ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video pentru sedinta foto „love the dress”. Sedinte foto de cuplu, fotografii realizate dupa nunta cu mirele si mireasa.

În timp ce conceptul poate părea să fie împotriva naturii obișnuite a unei mirese de a își distruge rochia, fotografiile trash the dress pot fi o modalitate distractivă și neconvențională de a încheia o nuntă și de a crea amintiri unice și de neuitat. De asemenea, este o oportunitate de a-ți arăta latura creativă și de a ieși din zona de confort a fotografiei tradiționale de nuntă.

Cate fotografii vom primi de la nunta?

Numarul fotografiilor livrate este intre 2500 si 4000, in functie de numarul de persoane de la nunta si de durata evenimentului. Noi fotografiem toate momentele, fiind siguri ca vom surprinde tot ce este important din ziua nuntii. Toate fotografiile pe care le primiti de la noi din ziua nuntii, sunt editate (culori, luminozitate, contrast, incadrare).

Cand vom primi fotografiile?

Primele fotografii din ziua nuntii le veti primi la 24-48 de ore (in general mai repede), le vom posta cu acordul vostru pe facebook. In acest fel toata lumea va putea sa se bucure pentru voi si sa va transmita sincerele felicitari. Toate fotografiile de la nunta le veti primi la 3-4 zile de la eveniment, pe un link de descarcare.

De cat timp faceti foto-video?

Fotografia a fost intotdeauna o pasiune pentru noi, iar filmarea a venit ca o manusa, pentru ca se completeaza una pe cealalta. La nivel profesionist foto si video facem de mai bine de 9 ani. Experienta la nivel profesional pentru editarea foto-video fiind de peste 11 ani. Oricata experienta ai avea in acest domeniu, este important ca tot timpul sa inveti si sa iti doresti ca de la o nunta la alta sa fi mai bun decat inainte.