Nunta traditionala romaneasca

Nunta traditionala romaneasca din judetul Brasov. Mirii si-au dorit o nunta traditionala, cu straie populare romanesti si cu obiceiuri tinute ca la carte.

Atat mirele cat si mireasa au fost imbracati din cap pana in picioare in costume autentice romanesti. Acestea au fost tesute acum cative zeci de ani de bunicii lor. Nici nasii, parintii sau ceilalti nuntasi nu s-au lasat mai prejos. Toata lumea a fost imbracata in portul popular romnesc de care au fost atat de mandrii. Mai bine de 70 de invitati de la nunta au avut costume traditionale romanesti. Toate costumele au fost din diferite parti ale frumoasei noastre tari.

Nunta traditionala romaneasca

Mirii s-au schimbat in costumul modern de mire si in rochia de mireasa alba decat tarziu in noapte. Atat de mult le-au placut portul romanesc, pana aproape de servirea tortului. Pana atunci au incins la propriu opincile din piele, cu care au fost incaltati la nunta lor traditionala romaneasca.

Am editat aceste cadre video din ziua nuntii traditionale romanesti, cu mai multe efecte care sa va duca in atmosfera nuntilor vechi romanesti. Fundalul sonor al clipului video de nunta, l-am imprumutat de la Fratii Petreus. Am folosit un cunoscut cantec popular cantat in maramures, legat de aceasta frumoasa perioada din viata unui fecior.

Cu siguranta aceasta a fost una dintre cele mai frumoase nunti la care am participat. Lumea a dansat pana aproape de ivirea zorilor. Cand vezi frumusetea obiceurilor stravechi din popor legat de nunta traditionala romaneasca sau botez, nu poti fi decat mandru ca faci parte dintr-un neam de seama cum este cel al dacilor. Culorile si modul in care acestea sunt asezate pe frumosul costum popular nu fac decat sa in creasca valoarea. Peste ani si ani, aceste costume traditionale se pot vide cu bani buni. Mai ales daca sunt autentice si au fost bine intretinute.

Nunta traditionala romaneasca. Secevente video din ziua nuntii romanesti in port traditionalpopular, desfasurata in Brasov.

Videograf pentru nunta ta din Brasov

Daca sunteti in cautarea unui fotograf si cameraman profesionist din Brasov, ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video. Fie ca este vorba despre filmarea unui eveniment nunta, botez sau orice alt eveniment privat, sa stam la dispozitie cu cele mai bune servicii foto-video.

Clip Nunta Moeciu Craiasa Muntilor

Clip nunta – Moeciu – Craiasa Muntilor

Clip nunta – Moeciu – Craiasa Muntilor de la nunta mirilor Andreea si Mirel. Am surprins in acest clip de nunta pregatirile mirilor, cununia civila si religioasa din Moeciu de Jos si petrecerea nuntii …
Video Nunta 3 Stejari

Video nunta 3 Stejari Brasov

Video nunta 3 Stejari Brasov | Fotograf nunta Brasov | Trash the dress Castelul Cantacuzino Busteni. Cea mai importantă zi din viața unui cuplu este nunta, și pentru Andrei și Andreea, acest moment a …
Videoclip Nunta Kronwell

Videoclip nunta Kronwell

Videoclipul nuntii Kronwell de la nunta mirilor mirilor Andreea si Bogdan. Cuprinde cele mai frumoase momente din cea mai frumoasa zi pentru mirii nostrii. Pentru realizarea Videoclip nunta Kronwell am filmat si cateva cadre …
Video nunta Prestigio Events

Video nunta Prestigio Events

Video nunta Prestigio Events cu Tibi si Alexandra. Despre nunta de sâmbătă nu avem decât cuvinte de lauda, iar de asta va puteți convinge singuri, urmărind clipul video de mai jos. Pentru mirii nostri, …
Nunta Traditionala Romaneasca

Nunta traditionala romaneasca

Nunta traditionala romaneasca din judetul Brasov. Mirii si-au dorit o nunta traditionala, cu straie populare romanesti si cu obiceiuri tinute ca la carte. Atat mirele cat si mireasa au fost imbracati din cap pana …
Video Nunta Lux Divina Brasov

Video nunta Lux Divina Brasov

Video nunta Lux Divina Brasov cu cele mai frumoase momente din cea mai emotionanta zi pentru Alexandra si Gabriel. Am incercat sa redam bucuria si emotia acestei frumoase zile pentru mirii nostrii si nu …
Cate fotografii vom primi de la nunta?

Numarul fotografiilor livrate este intre 2500 si 4000, in functie de numarul de persoane de la nunta si de durata evenimentului. Noi fotografiem toate momentele, fiind siguri ca vom surprinde tot ce este important din ziua nuntii. Toate fotografiile pe care le primiti de la noi din ziua nuntii, sunt editate (culori, luminozitate, contrast, incadrare).

Cand vom primi fotografiile?

Primele fotografii din ziua nuntii le veti primi la 24-48 de ore (in general mai repede), le vom posta cu acordul vostru pe facebook. In acest fel toata lumea va putea sa se bucure pentru voi si sa va transmita sincerele felicitari. Toate fotografiile de la nunta le veti primi la 3-4 zile de la eveniment, pe un link de descarcare.

De cat timp faceti foto-video?

Fotografia a fost intotdeauna o pasiune pentru noi, iar filmarea a venit ca o manusa, pentru ca se completeaza una pe cealalta. La nivel profesionist foto si video facem de mai bine de 9 ani. Experienta la nivel profesional pentru editarea foto-video fiind de peste 11 ani. Oricata experienta ai avea in acest domeniu, este important ca tot timpul sa inveti si sa iti doresti ca de la o nunta la alta sa fi mai bun decat inainte.