Video nunta Aurelius – Imparatul Romanilor

Video nunta Aurelius – Imparatul Romanilor cu cele mai frumoase momente de la sedinta foto save the date, dinaintea nuntii, si cele mai emotionante momente din ziua nuntii. O nunta superba organizata foarte bine, desi mirii au ajus in atar numai cu 3 zile inainte de ziua nuntii lor. Am inclus secvente video de la sedinta foto dinaintea nuntii, din ziua nuntii cu pregatirea mirelui, pregatirea miresei, cununia religioasa si cu petrecerea nuntii. Nunta s-a desfasurat in Poiana Brasov, la Hotelul Aurelius, Imparatul Romanilor. Sala aleasa a fost Belvedere, cu o capacitate de 170 de persoane. Panorama deasupra lacului Miorita fiind cat se poate de impresionanta.

Video nunta Aurelius – Imparatul Romanilor – Poiana Brasov

Videoclip nunta Aurelius – Imparatul Romanilor. Videograf nunta Poiana Brasov. Secvente video cu cele mai emotionante momente ale nuntii.

Cauti un cameraman sau fotograf pentru nunta ta din Brasov ?

Daca sunteti in cautarea unui fotograf si cameraman profesionist din Brasov, ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video. Fie ca este vorba despre filmarea unui eveniment nunta, botez sau orice alt eveniment privat, sa stam la dispozitie cu cele mai bune servicii foto-video.