Video nunta Prestigio Events Brasov

Video nunta Prestigio Events Brasov cu Francesca si Marius. Doi miri ce se respecta si se sprinjina reciproc. A fost o placere sa colaborez cu ei pentru evenimentul din aceasta vara. Nu ne cunosteam, ne-au ales de pe google, printr-o simpla cautare. Insa am devenit apropiati, comunicand foarte bine unii cu ceilalti.
Mirii au ales ca nunta lor sa se desfasoare la prestigio Events in brasov, din Cartierul Noua. Este o locatie frumoasa, cocheta, discreta, care poate gazui pana la 120 de invitati, in sala de nunta.

Ce ne-a impresionat la locatia prestigio Events, a fost mancare foarte buna. As putea-o compara cu mancarea de la Belvedere. Totul a fost minunat, vremea, invitatii,nasii si mai ales cei doi miri. Desi nunta s-a desasurat la safarsit de august langa Vila HEPPA, temperatura aerului, nu a fost ridicata. Totul fiind foarte placut.

Video nunta Prestigio Events Brasov

Veti putea vedea mai jos secvente de la pregatirea mirelui de catre nas, de la pregatirea miresei de catre nasa si de la cununia reigioasa. Taina cununiei s-a oficiat afara in aer liber, in gradina de la Prestigio Events. Petrecerea nuntii a fost fenomenala, toata lumea fiind pe ringul de dans in marea majoritate a timpului. Va invitam sa priviti secventele video cu cele mai faine momente de la Prestigio Events Brasov.

Video nunta Prestigio Events Brasov. Secvente filmate in ziua nuntii. Cameraman si fotograf profesionist Prestigio Events si Vila Heppa.

Videograf pentru nunta ta din Brasov

Daca sunteti in cautarea unui fotograf si cameraman profesionist din Brasov, ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video. Fie ca este vorba despre filmarea unui eveniment nunta, botez sau orice alt eveniment privat, sa stam la dispozitie cu cele mai bune servicii foto-video.

Cate fotografii vom primi de la nunta?

Numarul fotografiilor livrate este intre 2500 si 4000, in functie de numarul de persoane de la nunta si de durata evenimentului. Noi fotografiem toate momentele, fiind siguri ca vom surprinde tot ce este important din ziua nuntii. Toate fotografiile pe care le primiti de la noi din ziua nuntii, sunt editate (culori, luminozitate, contrast, incadrare).

Cand vom primi fotografiile?

Primele fotografii din ziua nuntii le veti primi la 24-48 de ore (in general mai repede), le vom posta cu acordul vostru pe facebook. In acest fel toata lumea va putea sa se bucure pentru voi si sa va transmita sincerele felicitari. Toate fotografiile de la nunta le veti primi la 3-4 zile de la eveniment, pe un link de descarcare.

De cat timp faceti foto-video?

Fotografia a fost intotdeauna o pasiune pentru noi, iar filmarea a venit ca o manusa, pentru ca se completeaza una pe cealalta. La nivel profesionist foto si video facem de mai bine de 9 ani. Experienta la nivel profesional pentru editarea foto-video fiind de peste 11 ani. Oricata experienta ai avea in acest domeniu, este important ca tot timpul sa inveti si sa iti doresti ca de la o nunta la alta sa fi mai bun decat inainte.