Video nunta

Acasa » Video nunta » Video nunta


Video nunta Brasov cu Silvia si Vlad. Incarcat cu emotie, bucurie, multe zambete si buna dispozitie, clipul nuntii cu cele mai frumoase momente din ziua nuntii il puteti vedea mai jos. Cei doi miri au fost deschisi si am colaborat de minune cu ei. A fost o adevarata placere sa lucrez impreuna cu ei. Aici veti gasi momente de la prgatirea mirilor, pana la tortul mirilor.
La finalul clipului am inclus si cateva cadre de la sedinta foto trash the dress pe cai, din Poiana brasov, cu cei doi miri.

Video nunta cu cele mai frumoase momente

shadow

Clip de nunta cu cele mai frumoase momente din ziua nuntii si de la sedinta foto trash the dress de dupa nunta.

Fotografii si filmari pe care le-am realizat la nunti sau botezuri

Fotografiile de la cununia civila de la Primaria Brasov, impreuna cu Boby si Claudia.
Ce doi, au fost inconjurati de oameni dragi, ce le-au dorit la … Vezi foto&video…

Fotograf cununie civila Brasov cu Raluca si Marian . Va invitam sa priviti mai jos cateva dintre fotografiile de la cununia civila din Brasov. Fotografiile … Vezi foto&video…

Cununie civila de la Primaria Brasov cu viitorii nostri miri din aceasta samata, Alexandra si Silviu. Cei doi si-au unit destinele intr-o zi calduroasa insa … Vezi foto&video…

Daca sunteti in cautarea unui videograf de nunta – ati ajuns unde trebuie.
Cere o oferta pentru servicii foto-video pentru evenimentul tau fie ca este nunta sau botez. Raspundem ca fulgerul. Asteptam un semn din partea ta! Pe curand!
Pentru o oferta va rugam sa dati un click AICI.


Ti-au placut fotografiile pe care le-ai vazut?0/50 voturi