Canon EL-1 pentru fotografia de nunta

Canon El 1 Pentru Fotografia De Nunta

Canon EL-1 este un blitz de vârf din seria Speedlite de la Canon, fiind unul dintre cele mai avansate modele disponibile pe piață. Acesta este ideal pentru fotografia de nuntă, oferind o varietate de funcții care vă permit să controlați iluminarea și să creați imagini uimitoare. Mai jos, vă prezentăm câteva puncte forte și slabe ale acestui blitz:

Puncte forte

Canon EL-1 pentru fotografia de nunta

  1. Putere maximă: Canon EL-1 are o putere maximă de 197 GN, ceea ce îl face unul dintre cele mai puternice blituri de pe piață. Acesta poate fi utilizat pentru a lumina orice scenă de nuntă, chiar și în cele mai dificile condiții de iluminare.
  2. Durată mare a bateriei: Blitzul are o durată mare a bateriei, ceea ce îl face ideal pentru sesiunile foto de nuntă care durează mult timp. Acesta poate fi utilizat continuu timp de 335 de declanșări la putere maximă.
  3. Funcții de control avansat: Blitzul oferă o gamă largă de funcții de control, inclusiv posibilitatea de a seta intensitatea luminii, unghiul de iluminare și de a crea iluminare difuză. Aceste funcții sunt utile pentru a obține iluminarea dorită și pentru a ajusta setările în funcție de schimbările de lumină.
  4. Design rezistent la apă și praf: Blitzul este conceput să reziste la condițiile dificile de lucru, fiind rezistent la apă și praf.

Puncte slabe

Canon EL-1 pentru fotografia de nunta

  1. Preț ridicat: Canon EL-1 este un blitz scump, fiind un investiție importantă pentru fotografiile de nuntă care își doresc cele mai avansate echipamente.
  2. Greutate și dimensiune: Blitzul este mare și greu, ceea ce poate fi o problemă pentru fotografiile de nuntă care se mișcă rapid și trebuie să transporte mult echipament.
  3. Complexitate: Blitzul are o mulțime de funcții și opțiuni de control, ceea ce poate face dificilă utilizarea acestuia pentru fotografilor începători sau pentru cei care nu au experiență în utilizarea bliturilor avansate.
Specificatii Canon El 1

Concluzii

Canon EL-1 este un blitz puternic și avansat, care poate fi potrivit pentru fotografia de nuntă, dar poate fi mai potrivit pentru fotografiile de nuntă profesioniste sau pentru cei cu un buget mai mare. Fotografilor începători le poate fi dificil să controleze acest blitz, iar greutatea și dimensiunea sa pot fi inconvenient pentru fotografiile de nuntă care necesită deplasări frecvente. În general, dacă sunteți un fotograf profesionist cu nevoi de iluminare complexe și un buget suficient, Canon EL-1 poate fi o opțiune excelentă pentru fotografia de nuntă.

Articole de pe blog:

Fotografia Raw

Fotografia RAW – Care sunt avantajele?

Fotografia RAW se referă la un format de fișier care poate securiza toate datele de imagine preluate de un senzor de cameră, un scaner de imagini sau un scaner de film. Este denumit RAW …
Ios 16.4 Ce Aduce Nou

iOS 16.4 – ce aduce nou?

În luna iunie a fiecărui an, Apple lansează o nouă versiune a sistemului de operare iOS, care aduce îmbunătățiri și funcționalități noi pentru utilizatorii de iPhone și iPad. În 2023, a fost lansat iOS …
Socializarea Si Coronavirusul

Socializarea si coronavirusul

Socializarea si coronavirusul, cum s-au schimbat sau cum ne-am schimbat in aceasta perioada. Durata medie pe care o petreci in fata ecranului de telefon sau a monitorului s-a dublat in aceasta perioada. Descoperiti ca …
Invatarea Artei Compromisului

Invatarea artei compromisului

Invatarea artei compromisului pentru o relatie de succes in cuplu. Compromisul formează fundatia pe care sunt construite bazele unei relații. Este un atribut fundamental, pe care orice relație îl cere pentru a avea succes, iar …
Planificarea Nuntii

Cum sa planifici o nunta cu un logodnic la distanta?

Cum sa planifici o nunta cu un logodnic la distanta? Din momentul în care te-ai logodit, ai visat cât de mult te-ai distra tu și viitorul tău sot, în timp ce ati fi planificat …
Dansul Mirilor

Dansul mirilor – idei de coreografie

Dansul mirilor este un dans romantic și special care are loc în timpul nunții, fiind primul dans oficial al cuplului ca soț și soție. Acesta este un moment important și emoționant pentru miri, deoarece …
Cate fotografii vom primi de la nunta?

Numarul fotografiilor livrate este intre 2500 si 4000, in functie de numarul de persoane de la nunta si de durata evenimentului. Noi fotografiem toate momentele, fiind siguri ca vom surprinde tot ce este important din ziua nuntii. Toate fotografiile pe care le primiti de la noi din ziua nuntii, sunt editate (culori, luminozitate, contrast, incadrare).

Cand vom primi fotografiile?

Primele fotografii din ziua nuntii le veti primi la 24-48 de ore (in general mai repede), le vom posta cu acordul vostru pe facebook. In acest fel toata lumea va putea sa se bucure pentru voi si sa va transmita sincerele felicitari. Toate fotografiile de la nunta le veti primi la 3-4 zile de la eveniment, pe un link de descarcare.

De cat timp faceti foto-video?

Fotografia a fost intotdeauna o pasiune pentru noi, iar filmarea a venit ca o manusa, pentru ca se completeaza una pe cealalta. La nivel profesionist foto si video facem de mai bine de 9 ani. Experienta la nivel profesional pentru editarea foto-video fiind de peste 11 ani. Oricata experienta ai avea in acest domeniu, este important ca tot timpul sa inveti si sa iti doresti ca de la o nunta la alta sa fi mai bun decat inainte.