Canon Speedlite EL-5 pentru fotografia de nunta

Canon Speedlite El 5 Pentru Fotografia De Nunta

Este un blitz de top de la Canon, proiectat pentru a satisface nevoile fotografilor profesioniști, inclusiv pentru fotografia de nuntă. Iată câteva puncte forte și slabe ale Canon Speedlite EL-5 pentru fotografia de nuntă:

Specificatii Canon El 5

Puncte forte

Canon Speedlite EL-5 pentru fotografia de nunta

  1. Putere mare: Blitzul are o putere maximă de 105 GN, ceea ce îl face potrivit pentru fotografiile de nuntă care necesită o putere suplimentară pentru a face față iluminării dificile.
  2. Durată lungă a bateriei: Canon Speedlite EL-5 are o durată de viață a bateriei mai lungă decât majoritatea bliturilor de pe piață. Această caracteristică îl face ideal pentru evenimente lungi, cum ar fi nunțile, unde se dorește utilizarea bliturilor fără a fi nevoie să se înlocuiască bateria la fiecare câteva ore.
  3. Funcții de control avansat: Canon Speedlite EL-5 oferă o gamă largă de funcții de control, inclusiv posibilitatea de a seta intensitatea luminii și unghiul de iluminare. Aceste funcții sunt utile pentru a obține iluminarea dorită și pentru a ajusta setările în funcție de schimbările de lumină.

Puncte slabe

Canon Speedlite EL-5 pentru fotografia de nunta

  1. Preț ridicat: Este un blitz scump, care poate fi o investiție semnificativă pentru unii fotografi de nuntă, în special pentru cei care își încep cariera și au un buget limitat.
  2. Greutate și dimensiune: Este un blitz mare și greu, ceea ce poate fi inconvenient pentru fotografiile de nuntă care trebuie să se deplaseze rapid de la un loc la altul și să poarte echipamentul pe tot parcursul evenimentului.
  3. Complexitate: Canon EL-5 oferă o mulțime de funcții și opțiuni de control, ceea ce poate face dificilă utilizarea acestuia pentru fotografilor începători sau pentru cei care nu au experiență în utilizarea bliturilor avansate.
Canon Speedlite El 5

Concluzii

Canon Speedlite EL-5 este un blitz puternic și versatil, care poate fi potrivit pentru fotografia de nunta, dar poate fi mai potrivit pentru fotografiile de nuntă profesioniste sau pentru cei cu un buget mai mare. Fotografilor începători li se poate părea dificil să controleze acest blitz, iar greutatea și dimensiunea sa pot fi inconvenient pentru fotografiile de nuntă care necesită deplasări frecvente. În general, dacă sunteți un fotograf profesionist cu nevoi de iluminare complexe și un buget suficient, Canon Speedlite EL-5 poate fi o opțiune bună pentru fotografia de nunta.

Articole de pe blog:

Cum Se Joaca Jocul Caleasca Imparateasca Sau Birjarul La Nunta

Jocul „Caleasca imparateasca” sau „Birjarul” la nunta

Cum se joaca Jocul „Caleasca imparateasca” sau „Birjarul” la nunta? Acest joc popular se desfasoara in special dupa furatul miresei. Cei pedepsiti fiind mirele, mireasa si cei care au participat la acest obicei. Se …
Fumul Greu La Nunta

Fumul greu la nunta – te ajuta?

Fumul greu este un tip de efect special folosit în diverse evenimente sau spectacole, cum ar fi nunți, concerte, producții teatrale și altele. Acest efect se realizează prin eliberarea unei cantități mari de fum …
Versuri Cantecul Mirelui

Versuri cantecul mirelui

Versuri cantecul mirelui ce se canta cand mirele este barbierit de catre flacai in ziua nuntii sale. Cântecul mirelui(Bărbieritul mirelui) – Pusei briciul pe obraz,Mor fetele de necazCă eu mă-nsor și le lasȘi nu …
Culoarea Anului 2023 Pantone

Culoarea anului 2023 Pantone – Viva Magenta

Culoarea anului 2023 aleasa de Pantone este Viva Magenta. Un amestecintre doua culori, rosu si albastru,o culoare calda cu accente de rece. Cei de la Institutul Pantone spun ca este o culoare „curajoasa si …
fotograf de nunta

Fotograf de nunta – cum sa il alegi?

Presupunând ca iti place de un fotograf de nunta, apreciezi munca lui de ceva timp si il urmaresti. Se potriveste cu ceea ce cauti si au un pachet care se potriveste cu ceea ce …
Nunta Yaz Harman 90

Cum să alegi locul perfect pentru nuntă

Cum să alegi locul perfect pentru nuntă? Alegerea locului de nuntă perfect pentru ziua ta specială este unul dintre cei mai interesanți (dar uneori copleșitori) pași în planificarea nunții tale. Una dintre cele mai …
Cate fotografii vom primi de la nunta?

Numarul fotografiilor livrate este intre 2500 si 4000, in functie de numarul de persoane de la nunta si de durata evenimentului. Noi fotografiem toate momentele, fiind siguri ca vom surprinde tot ce este important din ziua nuntii. Toate fotografiile pe care le primiti de la noi din ziua nuntii, sunt editate (culori, luminozitate, contrast, incadrare).

Cand vom primi fotografiile?

Primele fotografii din ziua nuntii le veti primi la 24-48 de ore (in general mai repede), le vom posta cu acordul vostru pe facebook. In acest fel toata lumea va putea sa se bucure pentru voi si sa va transmita sincerele felicitari. Toate fotografiile de la nunta le veti primi la 3-4 zile de la eveniment, pe un link de descarcare.

De cat timp faceti foto-video?

Fotografia a fost intotdeauna o pasiune pentru noi, iar filmarea a venit ca o manusa, pentru ca se completeaza una pe cealalta. La nivel profesionist foto si video facem de mai bine de 9 ani. Experienta la nivel profesional pentru editarea foto-video fiind de peste 11 ani. Oricata experienta ai avea in acest domeniu, este important ca tot timpul sa inveti si sa iti doresti ca de la o nunta la alta sa fi mai bun decat inainte.