Iesirea din zona de confort

Iesirea din zona de confort ca logodnic / logodnica. A fi logodit pentru a fi căsătorit poate aduce noi perspective în viața ta. Începi să te gândești la noul tău rol potențial de soție/soț, cu toate problemele aferente. Gândurile de a deveni părinte, cu copii, îți trec prin minte. Cu siguranță nu sunt încă pregătit pentru asta, crezi! La urma urmei, tocmai te-ai hotărât să te căsătorești!

Iesirea Din Zona De Confort

Dar apoi începi să te uiți la mame care împing cărucioare pe drum. Îți dai seama că în curând acesta ai putea fi tu și un cu totul nou capitol în viața ta.

Acum începeți să faceți lucrurile „ca la carte” și să vă amestecați mai mult cu prietenii logodiți sau căsătoriți recent. Conversația pare adesea să se concentreze acum pe a fi însărcinată; soții hrănesc cu biberonul și se trezesc pentru a face hrănirea de la 5 dimineața! Stai pe spate crezând că ești încă doar un observator care ascultă în această conversație. Dar, în cel mai scurt timp, vei fi un contribuitor serios la conversația despre viața de căsătorie.

Iesirea din zona de confort

Înainte, s-ar putea să te fi bazat pe mama ta să iti spele hainele și să le lase bine impaturite în camera ta. Acum această sarcină devine o responsabilitate de împărtășit cu partenerul tău. Și când vii acasă de la serviciu, obosit de călătorie, s-ar putea să nu fie mancarea gata pentru tine pe masă, pentru că acum locuiești în propria ta casă.

Până acum v-ați fi văzut la cel mai bun mod (și întotdeauna cu machiaj sau aftershave), dar acum trebuie să fiți pregătiți să vedeți o altă latură a partenerului.

Sfaturi rapide:

  • Încercarea de a menține totul în perspectivă este destul de normal, deoarece treci de la a fi unul la a fi doi.
  • Fă-o pe rând. Anticipați schimbările în stilul dvs. de viață și faceți-le pe rând; nu te grăbi.
  • Ai răbdare! Încetinește și bucură-te de următorul capitol din viața ta înainte de a te gândi la următorul.
  • Continuă să-ți vezi prietenii singuri și nu te izola doar pentru că ai o casă nouă. Dar fiți conștienți de faptul că un stil de viață hotărât independent nu ajută procesul de legătură între parteneri, care este necesar pentru a stabili bazele solide necesare unei căsnicii bune.
  • Amintiți-vă că trebuie să petreceți timp împreună pentru a menține o relație permanentă.

Articole de pe blog:

Fotografii Nunta In Pandemie 16

Evita sa faci asta in saptamana nuntii

Mai este putin pana la ziua cea mare. Emotiile incep sa creasca, pana acand ajung la cote alarmante in unele cazuri. Insa linisteste-te. Totul este sub control. De aceea este important sa eviti sa …
Locatii De Nunta In Aer Liber Din Brasov Nunta Domeniul Dambul Morii

Nunta in aer liber in Brasov

Cauti locatii de nunta in aer liber din Brasov? Inainte de toate trebuie sa stiti ca Arhiepiscopia Bisericii Ortodoxe a Ardealului nu da binecuvantarea pentru slujbe de cununie tinute in aer liber, numai in …
Florile Si Lunile Anului

Florile asociate cu lunile anului

Florile asociate cu lunile anului – cu mult înainte de e-mail, mesaje text, mesaje instant sau chiar apeluri telefonice, oamenii foloseau florile pentru a comunica. Limbajul florilor – cunoscut și sub numele de floriografie …
Indatoririle Nasilor La Botez

Indatoririle nasilor la botez

Indatoririle nasilor la botez, ce trebuie sa stiti pentru ziua increstinarii. Care sunt obligatiile in calitate de nas si nasa de botez? Ce ar trebui sa cumperi pentru ziua botezului? In continuarea acestui articol …
Mesaje De Ziua Femeii

Mesaje de Ziua Femeii

Trimite mesaje de Ziua Femeii. Este greu de imaginat o lume fără femei. Ele joacă un rol semnificativ în viața noastră, fie ca mame, surori, fiice sau prietene. Au grija atat de casa, cât și viața …
Cum Sa Devi Mai Bun

Cum sa devi mai bun?

Cum sa devi mai bun? Este o intrebare care ne vine deoseori in minte. De multe ori mi-a trecut si mie prin minte si uneori am gasit raspunsuri. Alteori nu. Totul tine de starea …
Cate fotografii vom primi de la nunta?

Numarul fotografiilor livrate este intre 2500 si 4000, in functie de numarul de persoane de la nunta si de durata evenimentului. Noi fotografiem toate momentele, fiind siguri ca vom surprinde tot ce este important din ziua nuntii. Toate fotografiile pe care le primiti de la noi din ziua nuntii, sunt editate (culori, luminozitate, contrast, incadrare).

Cand vom primi fotografiile?

Primele fotografii din ziua nuntii le veti primi la 24-48 de ore (in general mai repede), le vom posta cu acordul vostru pe facebook. In acest fel toata lumea va putea sa se bucure pentru voi si sa va transmita sincerele felicitari. Toate fotografiile de la nunta le veti primi la 3-4 zile de la eveniment, pe un link de descarcare.

De cat timp faceti foto-video?

Fotografia a fost intotdeauna o pasiune pentru noi, iar filmarea a venit ca o manusa, pentru ca se completeaza una pe cealalta. La nivel profesionist foto si video facem de mai bine de 9 ani. Experienta la nivel profesional pentru editarea foto-video fiind de peste 11 ani. Oricata experienta ai avea in acest domeniu, este important ca tot timpul sa inveti si sa iti doresti ca de la o nunta la alta sa fi mai bun decat inainte.