Cheia unei relatii sanatoase

Cheia unei relatii sanatoase – care este cheia? Echilibrarea comuniunii și individualității este, fără îndoială, cheia unei relații sănătoase. Dar a fi un cuplu și, în același timp, a menține un sentiment puternic al sinelui tău individual nu este ușor. Totuși, este important să gestionați atât nevoia de timp împreună, cât și nevoia de timp separat.

Cheia Unei RelaȚii SĂnĂtoase

Fiind Independent(a)

Cu siguranță nu este nimic în neregulă să fii despărțit, așa că poți să-ți faci „lucrurile tale”. Cu toate acestea, este important să găsiți calea de mijloc și să vă asigurați că atât dvs., cât și partenerul dvs. aveți timp de calitate în timpul zilei.

S-ar putea să-ți placă cumpărăturile, dar el s-ar putea sa urasca acest lucru, așa că faci cumpărături cu prietenele, în schimb. Poate că iubește fotbalul, așa că merge la meciuri cu prietenii săi.

A face lucrurile individual ajută la menținerea unei relații sănătoase, dar este important să vă faceți timp pentru a vorbi și a vă împărtăși activitățile atunci când vă întâlniți din nou. Puteți schimba idei și vesti de la prietenii dvs. sau ceva care v-a captat cu adevărat atentia. Conversații ca acestea îți vor îmbogăți relația și vor aduce stimulare și energie în munca ta zilnică.

Fii de încredere și integru

Respectați-vă întotdeauna promisiunile. Asigură-te că partenerul tău se poate baza pe ceea ce spui. Dacă nu poate avea încredere în tine, chiar și în chestiuni mici, atunci se va simți nesigur de încrederea ta în problemele importante. Integritatea personală este totul pentru că relațiile au nevoie de încredere pentru a supraviețui.

Așteaptă-te uneori la „piedici pe drum”.

Căsătoria este o călătorie, o călătorie zilnică și din când în când vor exista „piedici” pe drum care îți pot împiedica calea. Trebuie sa gasiti solutii, dacă doriți să ajungeți acolo unde mergeți. 

Sfaturi rapide:

  • Lucrează să nu fii nici prea îndepărtat, nici prea aproape. Kahlil Gibran a spus: „Stați împreună, dar nu prea aproape împreună… pentru că stejarul și chiparosul nu cresc unul în umbra celuilalt”.
  • Învață arta compromisului și a negocierii. Ieșirea dvs. săptămânală de vineri poate fi acum o dată la două săptămâni.
  • Asigurați-vă că, atunci când vă întoarceți din călătoria la magazine sau la meciul de fotbal, vă faceți timp să vă ascultați și să împărtășiți experiențele celuilalt.
  • Asumă-ți responsabilitatea pentru propria ta fericire; nu depinde de nimeni altcineva să te facă fericit.

Articole de pe blog:

Cununie Religioasa Dupa Pandemie (4)

Nunta dupa pandemie

Vei avea nunta dupa pandemie? daca da, avem vesti bune! Desi pare altfel, in realitate, nuntile nu s-au oprit niciodată și sunt din ce în ce mai multe. Toată lumea ar trebui să se pregătească …
Norocul si traditiile legate de nunta

Norocul si traditiile legate de nunta

Norocul si traditiile legate de nunta – ce ar fi bine sa faci in ziua nuntii tale. Absolut toti tinerii indragostiti isi doresc sa aiba o viata prospera si o casnicie cu mult noroc, …
Indatoririle Nasilor La Botez

Indatoririle nasilor la botez

Indatoririle nasilor la botez, ce trebuie sa stiti pentru ziua increstinarii. Care sunt obligatiile in calitate de nas si nasa de botez? Ce ar trebui sa cumperi pentru ziua botezului? In continuarea acestui articol …
Cum Alegi Formatia Pentru Nunta

Formatia pentru nunta – cum sa o alegi

Atunci când alegeți formatia pentru nunta dvs., este important să vă asigurați că ați ales una potrivită cu preferințele și necesitățile dvs. Ca atare, înainte de a angaja o formație, ar trebui să le …
obiceiuri biserica in ziua nuntii

Obiceiuri si traditii la slujba religioasa in ziua nuntii

Obiceiuri si traditii la slujba religioasa in ziua nuntii – de care sa tineti cont in ziua nuntii voastre. Traditii cununia religioasa la romani, pe care le-am adunat la nuntile la care am participat. …
Semnificatia Pastilor

Semnificatia Pastilor

Semnificatia Pastilor care este istoria si care sunt obiceiurile din spatele celei mai importante sarbatori crestine. Istoria Pastilor Inainte de toate acest cuvant „Paste” isi are originea la evrei – „Pesach” – si inseamna …
Cate fotografii vom primi de la nunta?

Numarul fotografiilor livrate este intre 2500 si 4000, in functie de numarul de persoane de la nunta si de durata evenimentului. Noi fotografiem toate momentele, fiind siguri ca vom surprinde tot ce este important din ziua nuntii. Toate fotografiile pe care le primiti de la noi din ziua nuntii, sunt editate (culori, luminozitate, contrast, incadrare).

Cand vom primi fotografiile?

Primele fotografii din ziua nuntii le veti primi la 24-48 de ore (in general mai repede), le vom posta cu acordul vostru pe facebook. In acest fel toata lumea va putea sa se bucure pentru voi si sa va transmita sincerele felicitari. Toate fotografiile de la nunta le veti primi la 3-4 zile de la eveniment, pe un link de descarcare.

De cat timp faceti foto-video?

Fotografia a fost intotdeauna o pasiune pentru noi, iar filmarea a venit ca o manusa, pentru ca se completeaza una pe cealalta. La nivel profesionist foto si video facem de mai bine de 9 ani. Experienta la nivel profesional pentru editarea foto-video fiind de peste 11 ani. Oricata experienta ai avea in acest domeniu, este important ca tot timpul sa inveti si sa iti doresti ca de la o nunta la alta sa fi mai bun decat inainte.