Sfaturi pentru planificarea nunții cu pinterest

Ce ne-am făcut vreodată fără Pinterest ? Asta spunem mulți dintre noi, cei din industrie, dar nu este cel mai nou și cel mai bun prieten al tuturor. Pinterest este uneori copleșitor, așa că iată cele mai bune sfaturi mele de planificare a nunții Pinterest pentru a vă ajuta să obțineți cele mai bune rezultate.

Se instalează pe Pinterest

Dacă nu sunteți un Pinner obișnuit, este ușor să vă creați un cont . Cu toate acestea, ai grijă dacă nu vrei ca alții să vadă gândurile tale de nuntă pe Pinterest. Dacă acesta este cazul, aș sugera să creați panouri secrete. Panourile secrete sunt utile pentru a împărtăși ceea ce ai în cap cu furnizorii de nuntă. Tu controlezi cine colaborează cu tine la panou. Pentru a crea un panou secret, pur și simplu selectați opțiunea „Mentine acest panou secret” când adăugați un panou.

Pinterest
Creaza Un Panou Pinterest

Unul dintre florarii mei preferați creaza întotdeauna un panou Pinterest pentru fiecare nuntă la care lucrăm. Este o modalitate excelentă de a începe procesul și de a arăta idei de la început. De asemenea, putem fixa comentarii și feedback pe imagini, ceea ce este util pe măsură ce restrângem opțiunile. Trebuie doar să știți că pentru a colabora pe un panou secret trebuie să vă urmați pe Pinterest.

Adaugare Colaboratori Pinterest

Nu vă faceți griji dacă este aleatoriu

Majoritatea oamenilor își fac griji că fixează mult prea mult și totul este destul de întâmplător. Acest lucru se întâmplă, dar în timp apar teme și componente de continuitate. Pentru ochiul meu, pot vedea destul de repede ce idei continuă să apară. Prin urmare, le urmăresc, nu toate ideile de pe un panou.

De asemenea, nu fixați totul într-o singură ședință, deoarece starea de spirit vă va afecta alegerile. Revizuiți-vă panoul din când în când și lăsați procesul creativ să se dezvolte organic.

Nu o lua prea literal

Un dezavantaj al planificării nunții Pinterest este că nu este întotdeauna ușor să transpuneți un panou în realitate. Acest lucru este valabil mai ales atunci când intervin factori bugetari . Chiar dacă nu costul este problema, uneori imaginile se bazează pe alți factori. De exemplu, diferite anotimpuri, clime și părți ale lumii, cu diferite considerații logistice.

De asemenea, rețineți că multe imagini sunt de la ședințe de nuntă stilate . Aceste imagini nu sunt întotdeauna aplicabile unui eveniment de nuntă din viața reală cu invitați din viața reală.

În cele din urmă, luați sfatul de la profesioniști care sunt experți în interpretarea unei table de nuntă Pinterest. Ele pot crea reprezentări bune, reale, a ceea ce ați produs pe Pinterest.

Pinning fericit!

Articole de pe blog:

Ghid Tocuri De Nunta

Ghid tocuri de nunta

Felicitări! Dacă sunteți pe pagina ghid tocuri de nunta, asta înseamnă că ați găsit în sfârșit următoarea rochie de mireasă . Acum, ce element de stil va fi pe lista dvs. Da, desigur, vor fi tocurile înalte de nuntă . Știi …
superstitii legate de nunta

Superstitii legate de nunta

Superstitii legate de nunta, sunt o complilatie de idei pe care le-am adunat de la diferite nunti. Chiar daca nu credem in superstitii, cand vine vorba de cea mai frumoasa si importanta zi din …
Save The Date Toamna (50)

Cum sa iti ajuti fotograful de nunta sa te cunoasca

Cum sa iti ajuti fotograful de nunta sa te cunoasca? Relația ta cu fotograful de nuntă este foarte importantă. Cu cât fotograful tău te înțelege mai bine pe tine și planurile tale pentru ziua respectivă, …
Magazine rochii de mireasa Brasov

Magazine rochii de mireasa Brasov

Cauti magazine rochii de mireasa Brasov? Aici vei gasi lista completa pentru cele mai cunoscute magazine de rochii de mireasa din orasul de la poalele Tampei. Cei mai mulți dintre noi gândim alb când …
Cum Sa Iti Anunti Logodna

Cum sa iti anunti logodna

Cum sa iti anunti logodna? El te-a intrebat, iar tu ai raspuns „DA”. Visul a devenit realitate, te vei casatori. Chiar daca totul ti se pare foarte complicatin acest moment, linisteste-te. Hai sa o …
Culoarea Anului 2023 Pantone

Culoarea anului 2023 Pantone – Viva Magenta

Culoarea anului 2023 aleasa de Pantone este Viva Magenta. Un amestecintre doua culori, rosu si albastru,o culoare calda cu accente de rece. Cei de la Institutul Pantone spun ca este o culoare „curajoasa si …
Cate fotografii vom primi de la nunta?

Numarul fotografiilor livrate este intre 2500 si 4000, in functie de numarul de persoane de la nunta si de durata evenimentului. Noi fotografiem toate momentele, fiind siguri ca vom surprinde tot ce este important din ziua nuntii. Toate fotografiile pe care le primiti de la noi din ziua nuntii, sunt editate (culori, luminozitate, contrast, incadrare).

Cand vom primi fotografiile?

Primele fotografii din ziua nuntii le veti primi la 24-48 de ore (in general mai repede), le vom posta cu acordul vostru pe facebook. In acest fel toata lumea va putea sa se bucure pentru voi si sa va transmita sincerele felicitari. Toate fotografiile de la nunta le veti primi la 3-4 zile de la eveniment, pe un link de descarcare.

De cat timp faceti foto-video?

Fotografia a fost intotdeauna o pasiune pentru noi, iar filmarea a venit ca o manusa, pentru ca se completeaza una pe cealalta. La nivel profesionist foto si video facem de mai bine de 9 ani. Experienta la nivel profesional pentru editarea foto-video fiind de peste 11 ani. Oricata experienta ai avea in acest domeniu, este important ca tot timpul sa inveti si sa iti doresti ca de la o nunta la alta sa fi mai bun decat inainte.