Sfaturi pentru planificarea nunții cu pinterest

Ce ne-am făcut vreodată fără Pinterest ? Asta spunem mulți dintre noi, cei din industrie, dar nu este cel mai nou și cel mai bun prieten al tuturor. Pinterest este uneori copleșitor, așa că iată cele mai bune sfaturi mele de planificare a nunții Pinterest pentru a vă ajuta să obțineți cele mai bune rezultate.

Se instalează pe Pinterest

Dacă nu sunteți un Pinner obișnuit, este ușor să vă creați un cont . Cu toate acestea, ai grijă dacă nu vrei ca alții să vadă gândurile tale de nuntă pe Pinterest. Dacă acesta este cazul, aș sugera să creați panouri secrete. Panourile secrete sunt utile pentru a împărtăși ceea ce ai în cap cu furnizorii de nuntă. Tu controlezi cine colaborează cu tine la panou. Pentru a crea un panou secret, pur și simplu selectați opțiunea „Mentine acest panou secret” când adăugați un panou.

Pinterest
Creaza Un Panou Pinterest

Unul dintre florarii mei preferați creaza întotdeauna un panou Pinterest pentru fiecare nuntă la care lucrăm. Este o modalitate excelentă de a începe procesul și de a arăta idei de la început. De asemenea, putem fixa comentarii și feedback pe imagini, ceea ce este util pe măsură ce restrângem opțiunile. Trebuie doar să știți că pentru a colabora pe un panou secret trebuie să vă urmați pe Pinterest.

Adaugare Colaboratori Pinterest

Nu vă faceți griji dacă este aleatoriu

Majoritatea oamenilor își fac griji că fixează mult prea mult și totul este destul de întâmplător. Acest lucru se întâmplă, dar în timp apar teme și componente de continuitate. Pentru ochiul meu, pot vedea destul de repede ce idei continuă să apară. Prin urmare, le urmăresc, nu toate ideile de pe un panou.

De asemenea, nu fixați totul într-o singură ședință, deoarece starea de spirit vă va afecta alegerile. Revizuiți-vă panoul din când în când și lăsați procesul creativ să se dezvolte organic.

Nu o lua prea literal

Un dezavantaj al planificării nunții Pinterest este că nu este întotdeauna ușor să transpuneți un panou în realitate. Acest lucru este valabil mai ales atunci când intervin factori bugetari . Chiar dacă nu costul este problema, uneori imaginile se bazează pe alți factori. De exemplu, diferite anotimpuri, clime și părți ale lumii, cu diferite considerații logistice.

De asemenea, rețineți că multe imagini sunt de la ședințe de nuntă stilate . Aceste imagini nu sunt întotdeauna aplicabile unui eveniment de nuntă din viața reală cu invitați din viața reală.

În cele din urmă, luați sfatul de la profesioniști care sunt experți în interpretarea unei table de nuntă Pinterest. Ele pot crea reprezentări bune, reale, a ceea ce ați produs pe Pinterest.

Pinning fericit!

Articole de pe blog: