Investitie album de nunta

Album foto Brasov

Investitie album de nunta

De ce ar trebui sa va ganditi la investitie album de nunta? ce beneficii ai la un album de nunta? Asadar, v-ati gasit fotograful de nunta sau poate va uitati la mai multe pachete foto de nunta pe care le-ati primit pe mail. Urmatorul pas e sa va ganditi la albumul de nunta. Merita sa investiti intr-un album de nunta, se justifica pretul platit?

1. Ceva fizic…

Odată ce nunta dumneavostra a luat sfârșit, doriți să vă vedeți fotografiile, astfel încât să puteți retrăi totul din nou. Cu toate acestea, a avea o carte fizică în care să vă uitați este mult diferit fata de a parcurge fotografiile de pe telefon, iPad sau computer. Modul standard e sa iei fotografiile pe DVD sau să le descarci, unii fotografi oferă și o galerie pe care te poți autentifica și le poți vizualiza. Totuși, in final nu faceti altceva decat sa va uitati la un ecran! Cea mai buna si valoroasa metoda e sa vizualizați fotografiile într-un album fizic.

Tabletele si monitoarele sunt ceva modern, aparute cu multi ani in urma. Cu toate acestea, oamenii încă mai cumpără cărți fizice. Fotografiile de pe un DVD vor fi păstrate într-un sertar și sunt ușor uitate.

Exista ceva minunat, legat de senzația, atingerea și chiar mirosul de înaltă calitate al unui album proaspăt tipărit. Este vorba de un album și o carte care este unică pentru dumneavoastra, ceva pe care îl vei pretui. Ceva care vă permite să vă așezați cu partenerul și să parcurgeți pagina cu pagină.

Fotograful dumneavostra va folosi servicii de imprimare de calitate, albume superbe, hârtie de înaltă calitate și frumos legate. Copertile de album ar putea fi din piele, vinil, lemn sau pânză. Există o mulțime de opțiuni si la hartia pe care sa fie tiparite fotografiile. Puteți discuta toate aceste aspecte cu fotograful dvs. pentru a crea ceva care vi se potrivește.

Album foto nunta

2. O amintire frumoasa care va fi apreciata de dumneavoastra, toata familia si toti prietenii

Investitie album de nunta

Când va intalniti cu prieteni sau familia, nu exista nimic mai frumos decat sa arătati un album fizic, o carte cu amintiri minunate si frumoase, din ziua nuntii. Albumele plate sunt grozave pentru ca permite mai multor persoane sa vizualizeze superbele amintiri.

În loc să trimiteți prietenilor un link pentru a vă vizualiza fotografiile nuntii online, invitați-i in jurul mesei și retrăiți ziua nuntii împreună. Astfel, puteti discuta si comenta principalele momente ale zilei respective. O sa fie revigorant si interesant.

Album romantic de nunta

3. O poveste frumoasa

O investitie in albumul de nunta este o amintire vesnic vie!

Un album de nuntă este o carte de povești a unei zile de poveste, unică pentru fiecare. O poveste ce incepe de la pregătirea mirelui, a miresei si continua cu momentul în care domnișoarele de onoare, sau domnii va văd în rochie, sau in costum. Toate momentele curg ca intr-un basm, iar emotiile efectiv coplesesc pe oricine: pasind pe culoar spre un nou viitor, zâmbetul pe fața iubitului, lacrima in ochiul mamei, sărbătoarea, bucuria și fericirea de pe fețele oaspeților.

Această carte este despre o zi speciala. Toate aceste fotografii sunt alese de dumneavoastra, dar atent asezate de catre fotograf, in colaje. Toate fotografiile spun o poveste frumoasă care va va ajuta sa retraiti ziua. Cu siguranta merită sa realizati un album de nunta unicat cu ajutorul fotografului dumneavoastra.

Albumul nuntii Brasov

Bineînțeles, puteți face acest lucru si singuri, există multe platforme online unde puteți obține albume de nunta tipărite. In orice caz, este nevoie de pricepere, este nevoie de timp pentru a alege fotografiile, pentru a le retusa fin, pentru a le pozitiona in colaje, a le incarca si a le trimite la print. Un fotograf de nuntă va avea experiență în acest sens, va ști cel mai bun mod de a aranja și structura albumul, va alege și fotografii care se potriveste una cu cealalta, va crea un album care va spune povestea zilei nuntii.

Întrucât albumul este colaborarea dintre dumneavoastra si fotograful dumneavoastra, emoția de a-l vedea pentru prima dată și a trece prin el va va lăsa cu ochii în lacrimi. Sunt lacrimi de bucurie și fericire în timp ce vă vedeți fotografiile pentru prima dată și vă retrăiți ziua. Nu uitati, albumul de nunta ar trebui sa cuprinda fotografiile care va plac cel mai mult, caci este albumul dumneavoastra de nunta, nu al fotografului.

Albumul nuntii Brasov

4. Ceva sa pretuiti

Investitie album de nunta

Un album de nuntă este ceva ce veti pretui pentru totdeauna, această mică carte va va ține impreuna toate amintirile din cea mai frumoasa zi a nuntii. Îl veti păstra în siguranță, îl veti arăta în fața familiei și il veti cauta de fiecare data cand veti dori să retraiti ziua speciala.

Când o sa aveti copii și vreti să le arățati cum mami si tati s-au casatorit, atunci veti ajunge la albumul de nuntă. Această carte este o poveste, ceva pe care cu siguranță îl veti pretui pentru totdeauna. Spre deosebire de un DVD ascuns într-un sertar, veți păstra această carte a nuntii voastre la îndemână.

Album de nunta din Brasov

5. Cadouri si amintiri frumoase pentru nasi si parinti

Investitie album de nunta

A darui un album tipărit pentru părinții dumneavoasta, este un cadou minunat. Astfel, ei vor putea sa retraiasca ziua nuntii si sa fie mandri de copii pe care cu drag si iubire, i-au crescut. Ați putea crea și tipări un album mai mic pe care îl puteți oferi părinților, si bineinteles nasilor. Dumneavoastra puteti crea si tipari un album spectaculos, doar este despre ziua cea mai importanta.

Albumul nuntii Brasov

Investitie album de nunta. Dupa o nunta de vis, un mod frumos de a va pastra amintirile, este un album de nunta personalizat.

Articole de pe blog: