Marturii de nunta

Marturii De Nunta

Marturiile de nuntă sunt cadouri simbolice oferite de miri invitaților la nuntă. Acestea sunt un mod minunat de a-i mulțumi invitaților că au participat la ziua voastră specială și de a le oferi o mică amintire care să le aducă zâmbetul pe buze. În acest articol, vom discuta despre idei de marturii de nuntă, puncte pozitive și negative și cum să alegi cele mai bune marturii pentru nunta ta.

Idei de marturii de nunta

Există o mulțime de opțiuni atunci când vine vorba de marturii de nuntă. Poți alege să optezi pentru ceva clasic și simplu, sau poți alege ceva personalizat și unic. Iată câteva idei pentru a-ți inspira căutarea perfectă pentru marturiile de nunta:

 1. Mini-șampanie sau băuturi personalizate: Dacă invitații tăi sunt iubitori de băuturi, o mini-șampanie personalizată sau un pahar de vin gravat cu numele și data nunții voastre poate fi o alegere minunată.
 2. Magnet foto personalizat: Un magnet foto personalizat este o idee originală și amuzantă pentru marturii de nunta. Acestea pot fi create cu o fotografie a cuplului și data nunții, oferind invitaților o mică amintire pe care o pot afișa pe frigider.
 3. Lumânări parfumate personalizate: Lumânările parfumate personalizate sunt o alegere elegantă și practică pentru marturii de nunta. Poți alege parfumul și culoarea care să se potrivească cu tema nunții tale și să le personalizezi cu numele și data nunții voastre.
 4. Mini-plantă sau sămânță personalizată: Dacă vrei să oferi invitaților tăi un cadou practic, o mini-plantă sau o sămânță personalizată poate fi o idee excelentă. Acestea pot fi personalizate cu numele cuplului și data nunții și pot fi o amintire durabilă pentru invitați.
 5. Cutie personalizată cu bomboane sau dulciuri: O cutie personalizată cu bomboane sau dulciuri poate fi o alegere dulce și delicioasă pentru marturii de nunta. Poți alege să personalizați cutiile cu numele vostru și data nunții și să le umpleți cu dulciuri preferate ale voastre și ale invitaților voștri.
Idei Marturii De Nunta

Punctele pozitive marturii de nunta:

 1. Mulțumesc invitaților – Marturiile de nunta oferă o modalitate minunată de a-i mulțumi invitaților că au participat la evenimentul vostru special. Acesta este un gest frumos și apreciat de invitați, care le arată că apreciați prezența lor.
 2. O amintire specială – Marturiile de nunta pot fi concepute pentru a se potrivi cu tema nunții și pentru a oferi invitaților o amintire specială a evenimentului. Acestea pot fi personalizate cu numele cuplului și data nunții și pot fi păstrate ca o amintire durabilă a zilei voastre speciale.
 3. Personalizarea – Marturiile de nunta pot fi personalizate în funcție de gusturile voastre și ale invitaților voștri. Acestea pot fi proiectate pentru a se potrivi cu tema nunții, culoarea sau stilul, ceea ce le face unice și speciale.
 4. Creativitatea – Alegerea marturiilor de nunta poate fi o modalitate creativă de a exprima personalitatea și stilul vostru ca cuplu. Poți alege ceva tradițional sau ceva mai neobișnuit și inovativ.
 5. Implicarea invitaților – Unele marturii de nunta pot implica invitații într-un mod mai activ. De exemplu, puteți alege să oferiți invitaților semințe pentru a fi plantate în semn de recunoștință sau să cereți invitaților să scrie un mesaj special pentru voi pe un obiect personalizat.
Marturii De Nunta Si Botez

Punctele negative marturii de nunta:

 1. Cost – Marturiile de nunta pot fi costisitoare, mai ales dacă aveți un număr mare de invitați. Trebuie să vă asigurați că puteți achita această cheltuială și să stabiliți un buget realist.
 2. Depășirea bugetului – Este ușor să vă depășiți bugetul stabilit pentru marturii, dacă alegeți opțiuni prea elaborate sau personalizate. Este important să aveți un plan clar și un buget fix pentru a evita această problemă.
 3. Clasificare greșită – Este posibil să alegeți o marturie de nunta care nu este pe gustul tuturor invitaților. Este important să alegeți ceva care să se potrivească cu gusturile generale ale invitaților.
 4. Dimensiune – Este important să alegeți marturii de dimensiune potrivită pentru a fi luate de invitați acasă fără probleme. Marturiile prea mari sau prea grele pot fi dificil de transportat pentru invitații voștri.

În concluzie, marturiile de nunta pot fi o modalitate frumoasă de a-i mulțumi invitaților că au participat la nunta voastră și de a le oferi o amintire specială a evenimentului.

Articole de pe blog: