Semnificatia anilor de casatorie

Semnificatia Anilor De Casatorie

Semnificatia anilor de casatorie de-a lungul anilor se schimba, iata de ce este vorba.

Aniversarea casatoriei, semnificatia anilor de casatorie

In popor,  exista trei aniversari importante ale casatoriei: nunta de argint, nunta de aur, nunta de diamant. Totusi, ceea ce nu multi stiu e ca aproape fiecare an de casnicie are o denumire simbolica, reprezentand fiecare stadiu al relatiei. Relatia dintre cei doi soti evolueaza de la an la an, in locul dragostei si a pasiunii, instalandu-se sentimente de respect, fidelitate si devotement.

In fiecare an ar fi frumos sa faceti cateva fotografii in Brasov, peste care sa va uitati peste ani si ani. Fotograful de nunta este o persoana care stie ce sa faca pentru a fi naturali. Nu uitati asta.

Semnificatia primilor ani de casatorie 1-5 ani

1 an: nunta de hârtie

Denumirea aceasta vine de la fragilitatea hartiei. Primul an de casatorie este fragil asemeni hartiei, de aceea, tinerii casatoriti trebuie sa se poarte cu mare grija ca relatia dintre ei sa nu se rupa. Cadourile indicate la aceasta aniversare sunt cele din hârtie: biletele de dragoste, scrisoare de dragoste, fotografii, bilete la teatru, film sau opera.

2 ani: nunta de bumbac

Asa cum este si legatura dintre soti in al doilea an, bumbacul este mai rezistent decat hartia. Cadourile indicate: set de lenjerie pat, halat, prosoape, haine.

3 ani: nunta de piele

Cand deja trec trei ani, putem spune ca relatia e ca pielea, adica rezistenta si de calitate. Cadouri potrivite: incaltaminte, curea din piele, geanta din piele, haina de piele, sau accesorii feminine ori masculine, tot din piele.

4 ani: nunta de panza sau de flori

Dupa patru ani, putem afirma ca viata in doi este mai solida, iar greutatile primilor ani au trecut. Din acest moment, casnicia este durabila ca o panza tesuta si frumoasa ca o floare. Cadouri indicate: buchet de flori, aranjament floral, fata de masa, o cina romantica cu masa frumos pregatita, etc.

Ce semnifica anii de casatorie de la 5 la 10 ani

5 ani: nunta de lemn

Rezistent, dar si flexibil, lemnul este un material foarte utilizat si foarte important, dar in ciuda calitatilor, acesta arde cu usurinta. Judecand dupa proprietatile lemnului, putem sa ne imaginam cum este casnicia dupa cinci ani. Cadouri potrivite: decoratiuni din lemn, rama pentru fotografii, mobilier din lemn, un arbust.

6 ani: nunta de fier sau de zahar

Rezistenta fierului si dulceata zaharului sunt indicatori care caracterizeaza viata in doi, la cea de-a sasea aniversare. Cadouri potrivite: prajituri, tort, bomboane, bijuterii din fier, accesorii din fier, caseta din metal pentru bijuterii.

7 ani: nunta de lana sau de cupru

Se stie ca lana este un material calduros, moale, confortabil, iar cuprul este un bun conductor de caldura.  Astfel, confortul si caldura sunt reprezentative anului 7 de casatorie. Cadouri indicate: piese vestimentare din lana, bijuterii si accesorii din cupru.

8 ani: nunta de bronz sau sare

Bronzul e un materiat stabil si rezistent. Cadouri potrivite: diverse obiecte de arta din bronz, accesorii din bronz.

 9 ani: nunta de lut

Lutul este materialul din care se zice că l-a creat Dumnezeu pe Adam, el este simbolul fertilitatii. Cadouri potrivite: diverse obiecte de arta din lut, accesorii din lut.

10 ani: nunta de tinichea sau de aluminiu

Daca te gandesti la tinichea sau la aluminiu ca la un material ieftin, denumirea ti se poate parea hilara, dar trebuie sa tinem cont ca aluminiul nu rugineste. Aniversarea celor zece ani este considerata piatra de temelie pentru anii urmatori.  Aceasta aniversare se marcheaza neaparat printr-o petrecere alaturi de familie si prieteni apropiati. Cadouri potrivite: diverse accesorii feminine sau masculine, din aluminiu sau obiecte din aluminiu, personalizate cu mesaje de dragoste.

Semnificatia anilor de casatorie 11-25 ani

11 ani: nunta de oţel

Otelul este unul dintre cele mai rezistente material din lume, el caracterizand cu success cei 11 ani de casatorie. Cadourile potrivite:  ceas din otel, breluc, bijuterii sau tacamuri, etc.

12 ani: nunta de mătase

Matasea este un material fin, moale, placut la atingere. Asemeni acesteia, asa e şi casatoria trecuta de cel de-al 12-lea an. Ea este plina de valoare ca acest material preţios. Cadouri indicate: lenjerie intima, cravata, esarfa, bluza din matase.

 13 ani: nunta de dantelă

Dantela este un produs textil de o frumusete, eleganta si distinctie aparte. Ea este deasemenea transparenta, caracterizand o relatie solida de cuplu. Cadouri potrivite: piese vestimentare din sau cu dantela, fata de masa din dantela, accesorii cu dantela.

14 ani: nunta de fildeş

Foarte rar, preţios şi cu o culoare superbă, fildesul caracterizeaza aparte cea de-a 14-a aniversare. Cadouri potrivite:  bijuterii, obiecte de arta, obiecte sau accesorii vestimentare de culoarea fildesului.

15 ani: nunta de cristal

Cristalul este stralucitor şi transparent, este un adevarat catalizator de energie si conductor de caldura. El caracterizeaza perfect cel de-al 15-lea an al vietii în doi. Cadouri potrivite: accesorii cu cristale, bijuterii cu cristale, decoratiuni interioare din cristal.

20 de ani: nunta de porţelan

Portelanul simbolizează delicatetea. Este foarte important de stiut ca o relatie care in cei 20 ani nu a reusit sa inlocuiasca sentimentele de iubire cu cele de respect si incredere, risca sa treaca in partea rutinei si a plictisului. Cadouri indicate:  obiecte de arta din portelan si obiecte casnice din portelan.

25 de ani: nunta de argint

Argintul este un metal pretios, ce simbolizeaza intelepciunea şi trainicia. Cadouri potrivite: verighetele din argint care nu trebuie sa lipseasca la nunta de argint. Ele se poarta lângă verigheta din aur, pentru totdeauna. Pe langa verighete, se pot face cadou si alte  bijuterii din argint, sau orice alte accesorii sau obiecte simbolice.

Semnificatia anilor de casatorie peste 30 de ani

30 de ani: nunta de perle

Perla este cea mai aristocratica si cea mai veche piatra pretioasa, ea este rodul de ani de zile a scoicii. Asemeni scoicii, casatoria care a ajuns la frumoasa varsta de trei decenii este dovada rezistentei, perseverentei si rabdarii cuplului in fata greutatlor de tot felul. Darurile potrivite: accesorii cu perle, bijuterii cu perle sau orice alte obiecte cu aspect perlat sau sidefat.

40 de ani: nunta de rubin

Rubinul, cea mai cunoscuta piatra pretioasa rosie, a fost considerata vreme indelungata si cea mai valoroasa. Regele pietrelor pretioase, rubinul are o duritate ridicata, asemeni relatiilor care nu s-au destramat atata timp. Cadouri potrivite: flori de culoarea rubinului, bijuterii  sau accesorii care sa contina aceasta piatra, un vin rubiniu, etc.

50 de ani: nunta de aur

Aurul este unul dintre cele mai dense (grele) metale, este simbolul avutiei, căldurii, iubirii vesnice. Daruri potrivite: bijuterii din aur, accesorii care sa contina aur, sau sa fie placate cu aur.

60 de ani: nunta de ametist

Ametistul este poate cel mai cunoscut cristal, fiind considerat atat o piatra a spiritualitatii, cat si una cu rol protector puternic. El caracterizeaza foarte bine cuplurile care au reusit sa reziste pana la aceasta vreme. Cadouri potrivite: accesorii sau mici obiecte care contin acest crestal.

70 de ani: nunta de platină

Platina este cel mai scump şi mai durabil metal. Acesta e alegerea potrivita pentru a simboliza aniversarea de 70 ani. Darurile potrivite: mici obiecte din platina.

75 de ani: nunta de diamant

Diamantul este o piatra pretioasa cu cea mai mare duritate din lume. De neinvins este si casnicia care resista, in timp, pana la 75 ani. Cadouri potrivite: cei care isi permit, isi pot oferi bijuterii cu diamante, iar ceilalti pot sa dea o petrecere unde sa fie invitati membrii familiei si prietenii.

Cadouri pentru aniversarea nuntii

Mulți oameni pe care îi cunosc spun că aniversarea primului an este hârtie. Nu știu de ce, dar au auzit-o undeva. Oamenii spun, de asemenea, că al treilea an este din piele, care este apoi urmat de o floare. Astăzi ne uităm la semnificațiile aniversării nunții pentru cadouri tradiționale în ghidul nostru destul de extins de cadouri aniversare.

Nimeni nu poate fi de acord sau să identifice când și cum a apărut această listă. Pe măsură ce navigați mai jos, veți vedea că cadourile devin mai scumpe în timp. Acest lucru este pentru a semnifica creșterea dvs. împreună ca un cuplu.

Simțiți-vă liber să aruncați o privire și să vedeți ce cadou este pentru ce an. Știți ce să obțineți pe celălalt semnificativ sau pentru potențialele cadouri viitoare. Desigur, îți poți obține altul semnificativ ceea ce simți că este cel mai bun. Cu această listă tradițională de semnificații a aniversării de nuntă, puteți pune o notă romantică, integrând și unele dintre aceste idei, dacă doriți.

Cadouri aniversarea nuntii in primii ani 1-5 ani

Prima aniversare de nuntă – hârtie

În timp ce majoritatea oamenilor glumesc că hârtia reprezintă „hârtii de divorț”, sensul său tradițional este diferit. Hârtia simbolizează că toți v-ați început viața împreună acum un an. De asemenea, reprezintă pornirea pe o „foaie curată”. De asemenea, reprezintă faptul că hârtia este ușor de distrugut și că relația dvs. nu a avut încă testul timpului. În timp ce doar primul din această listă de semnificații aniversare de nuntă. Poate părea cel mai simplu cadou, dar este punctul de plecare.

Cadou aniversare nunta Anul 1 Hârtie. O inimă de dragoste pur și simplu de hârtie.

Inima De Hartie Primul An De Casatorie

A doua aniversare a nunții – bumbac

Anul al doilea an bumbac perfect nunta cadou pernă.
O husă de pernă pur și simplu din bumbac cu fotografia cuplurilor pentru a doua aniversare.
Aceasta reprezintă cuplul care se reunește, pe măsură ce viața lor începe să se „strângă” împreună, devenind mai puternică pe măsură ce trece timpul. De asemenea, reprezintă modul în care cuplul învață să fie flexibil și puternic ca bumbacul atunci când este înfrânt.

Ideile de cadouri populare pentru anul 2 sunt: ​​halate de baie, lenjerie de pat, prosoape sau chiar fețe de pernă personalizate.

A Doua Aniversare A Nunții Bumbac

A 3-a aniversare a nunții – piele

Semnificații de aniversare a nunții: cadou din piele
Un cadou de mână din piele pentru aniversarea a 3-a an
Fiecare bărbat pe care îl cunosc face o glumă despre asta, dar de fapt pielea este despre adăpost și securitate. Reprezintă modul în care strămoșii noștri au folosit pielea pentru a se proteja de intemperii. Căsătoria reprezintă siguranța și un loc de chemare acasă în timp ce se uită unul la celălalt.

Cadourile populare pentru aniversarea nunții din anul 3 sunt: ​​jurnal legat de piele, geantă de mână, lenjerie de piele, portofel sau jachete.

A 3 A Aniversare A Nunții Piele

A 4-a aniversare a nunții – panza/ flori sau fructe

Femeie care poartă lenjerie sexy din mătase roșie neagră și ciorapi și tocuri înalte Ideea de cadou aniversare nunta
Lenjerie sexy de mătase pentru aniversarea a 4-a an
Lenjerie / Mătase (Marea Britanie)
Cuplurile care ajung la 4 ani de căsătorie au navigat prin câteva furtuni și și-au depășit primele obstacole în relația lor. După ce au fost întăriți prin rezolvarea dificultăților lor, acum anticipează cu nerăbdare că drumul care urmează va fi, sperăm, „lin ca mătasea”. Sărbătoriți această aniversare luându-vă timp pentru a face ceva în domeniul luxului și eleganței.

Cadourile populare pentru această aniversare de nuntă sunt lenjeria de pat din mătase și lenjerie. Articolele precum fețele de pernă, cearșafurile și chiar eșarfele sunt o idee populară. Alte idei populare de mătase sunt ca soția să cumpere lenjerie sexy din mătase și să o poarte pentru bărbatul ei în seara aniversară.

Fructe și flori
Al patrulea an de căsătorie este despre relația care începe să dea roade și să înflorească din a lucra și a fi împreună. Fructul este de a aduce răcorire unul în celălalt pe măsură ce relația continuă să crească.

Cadourile populare pentru aniversarea a 4-an sunt un coș cu fructe / flori, instrumente de grădinărit, produse parfumate cu fructe, cum ar fi lumânări sau chiar parfum.

A 4 A Aniversare A Nunții Panza

A 5-a aniversare a nunții – lemn

Cadou aniversar cutie din lemn Anul 5
O cutie din lemn pentru a deține bijuterii sau orice alte obiecte prețioase pe care le aveți
Copacii au fost întotdeauna un simbol sau putere, înțelepciune și timp. După 5 ani, relația va avea deja rădăcini dezvoltate și relația crește din ce în ce mai mult. Pe măsură ce rădăcinile au încolțit adânc pentru a ajuta la a îndura orice.

Cadourile tradiționale oferite sunt o sculptură din lemn, un ceas din lemn, o cutie pentru bijuterii din lemn sau alte obiecte decorative din lemn pentru casă. O altă opțiune populară este setul de stilouri elegant din lemn personalizat / gravat la comandă.

A 5 A Aniversare A Nunții Lemn

A 6-a aniversare a nunții – dulciuri / fier

Aniversare nunta Sensuri Bomboane Ciocolata Anul 6
O cutie dulce de bomboane de ciocolată în formă de inimă
Bomboane / Ciocolată (Marea Britanie)
Bomboanele reprezintă dulceața căsătoriei, deoarece este timpul să reaprindă orice flăcări care ar putea începe să se stingă. Înainte de acest fier a fost aniversarea a 6-a de ani pentru a simboliza puterea și norocul.

Cadourile de nuntă tradiționale populare pentru al șaselea an sunt o cutie cu bomboane / ciocolată, fac din celălalt semnificativ desertul lor preferat, mergând la un bar de deserturi. Puteți oferi chiar și celorlalți semnificativi o carte de bucate cu bomboane / deserturi.

Fier
Fierul este un metal natural foarte simplu. Metalul a fost cel care a scos civilizația din epoca de piatră. Reprezintă că, în timp ce sunteți împreună timp de 6 ani, ați intrat într-un nou nivel în relația voastră și acum sunteți mai puternici ca niciodată și există spațiu pentru a deveni și mai puternici în timp (EG Bronze și Steel).

Cadourile de nuntă care sunt asociate cu fierul sunt butonii, unelte de șemineu din fier forjat din vechea școală, broșare sau cutie de blocare.

A 6 A Aniversare A Nunții Dulciuri

A 7-a aniversare a nunții – lana / cupru

Lână (Marea Britanie) și cupru (SUA)
Singurul lucru pe care cuprul și lâna îl au în comun este că sunt capabile să producă căldură. Aceasta reprezintă căldura pe care cuplurile le oferă reciproc căldură, siguranță, confort și siguranță. De asemenea, pentru a adăuga că cuprul este următorul nivel de metal în comparație cu anul 6, care este fierul. Acest lucru înseamnă, de asemenea, că relația dvs. este chiar puternică față de anul precedent.

Cadourile de nuntă aniversare din lână sunt articole precum îmbrăcăminte, cămăși, pulovere și așa mai departe. De asemenea, eșarfele de lână pentru acele nopți reci de iarnă sunt populare.

Produsele de casă din cupru, cum ar fi ustensile de gătit, căni, vase, boluri, suporturi pentru lumânări și plante de ghiveci sunt idei de cadouri populare. Obiectele pentru cadouri, cum ar fi sculptura pentru casă sau chiar ramele foto din cupru sunt o idee grozavă.

A 7 A Aniversare A Nunții Lana

A 8-a aniversare a nunții – sare / bronz

Sarea este un mineral foarte important pe vremuri. A fost folosit ca conservant alimentar, condimentarea alimentelor, dezinfectant pentru infecții și, de asemenea, utilizat în barter pentru comerțul cu bunuri și servicii. La începutul creșterii civilizației, sarea era văzută ca o nevoie. De asemenea, a fost scump și o rată considerabilă. Pentru cea de-a opta aniversare a nunții, sarea reprezintă dragostea, creșterea și compania care au devenit extrem de importante pentru ca două persoane din căsătorie să rămână puternice. Unul nu se poate descurca bine fără celălalt.

Cadourile populare de aniversare de nuntă pe bază de sare sunt agitatoarele de sare și piper de lux, o cutie de caramel sărat, gătirea unei mese, cum ar fi calamari de sare și piper sau chiar rulați o baie de sare parfumată. Nu oferiți doar o pungă de sare (decât dacă este un cadou gag urmat de un cadou frumos. ?

Bronz
După cum puteți vedea, darurile încep să crească cu valoare și substanță. Bronzul este mai puternic decât fierul și cuprul, arătând că relația devine din ce în ce mai puternică. Ca bronz realizat din cupru și staniu, reprezintă, de asemenea, amestecul celor două metale. Îi face pe cei doi mai puternici și la fel în relația de a fi cu celălalt semnificativ.

Similar ideilor de cadouri din cupru, ideile de cadouri din bronz pot include ustensile de gătit, cani, vase, castroane, suporturi pentru lumânări și plante în ghiveci sunt idei de cadouri populare. Obiectele pentru cadouri, cum ar fi sculptura pentru casă sau chiar ramele foto din bronz, clopoțelele de vânt sunt o idee minunată.

A 8 A Aniversare A Nunții Bronz

A 9-a aniversare a nunții – lut / ceramica

Este posibil ca relația dvs. să fi început (metaforic) ca o bucată de lut, dar de peste 9 ani, prin vremuri bune și rele, a fost trecută prin cuptorul vieții și transformată în ceva frumos.

Cadourile aniversare de nuntă pentru cadoul aniversar al 9-lea an de ceramică sunt obiecte de uz casnic, precum vase, farfurii sau orice altceva din ceramică. Obiecte de uz casnic din cupru, precum ustensile de gătit, cani, vase, boluri, suporturi pentru lumânări și plante în ghiveci sunt idei de cadouri populare. Obiectele pentru cadouri, cum ar fi sculptura pentru casă sau chiar ramele foto din cupru sunt o idee grozavă.

A 9 A Aniversare A Nunții Lut

A 10-a aniversare a nunții – tabla / aluminiu

Staniul simbolizează conservarea și capacitatea de a rezista în timp. Fabricat din cupru și bronz, tablă nu ruginește, astfel nu se uzează. Este, de asemenea, utilizat pentru a proteja alimentele atunci când se află într-o cutie de conserve, protejând fructele muncii tale.

Ideile de cadouri aniversare includ articole precum hârtie, articole de uz casnic, borcane metalice pentru biscuiți, vaze, pahare (gravate), farfurii, boluri și suporturi pentru lumânări. O altă opțiune populară este o moștenire antică sau de familie din tablă.

Aluminiu
Aluminiul este un metal maleabil care simbolizează flexibilitatea și durabilitatea în căsătorie. Deoarece aluminiul este flexibil, înseamnă că vă puteți adapta la multe situații din viață. De asemenea, este durabil, deci este capabil să se mențină puternic atunci când este necesar. Când un cuplu ajunge la aniversarea de 10 ani a nunții, acesta este văzut ca prima etapă majoră, iar cuplul poate vedea acum că pot avea obstacole aruncate asupra lor fără să se rupă.

Ideile de cadouri din aluminiu includ articole precum hârtie, articole de uz casnic, borcane din biscuiți din metal, vaze, cupe (gravate), farfurii, boluri și suporturi pentru lumânări. Sau poate o moștenire antică sau de familie din aluminiu. De asemenea, puteți obține partenerul dvs. băutura răcoritoare preferată sau băutura alcoolică într-o cutie. Dar faceți acest lucru doar ca un mic cadou suplimentar sau cadou gag (urmat de ceva frumos).

A 10 A Aniversare A Nunții Tabla

A 11-a aniversare a nunții – otel

Oțelul este unul dintre cele mai puternice metale găsite pe pământ și, prin urmare, un cadou potrivit pentru cea de-a 11-a aniversare a nunții. În această etapă a căsătoriei, legăturile încheiate de-a lungul celor 11 ani sunt la fel de incasabile ca oțelul. Acum sunt suficient de puternici pentru a intra într-un al doilea deceniu al căsătoriei, unde pot apărea noi provocări.

Un cadou minunat pentru anul oțelului sunt accesoriile precum un breloc de ceas, brățară pentru bărbați sau ceas. Articole pentru casă, cum ar fi suport pentru lumânări, ceas, set de tacâmuri, răcitor de vin, ceas sau suport pentru lumânări). Sculpturile sau figurinele din oțel sunt, de asemenea, populare.

A 11 A Aniversare A Nunții Otel

A 12-a aniversare a nunții matase / decoratiuni pentru casa

După ce a rezistat furtunilor căsătoriei, darul din al 12-lea an este mătasea și inul. Simbolismul mătasei și inului este al unei vele și al navigării prin mările furtunoase ale vieții împreună. După ce ai luptat printre valurile vieții, ai călcat multe lucruri împreună. Prin marea agitată, se transformă într-un drum lin și mătăsos pe care l-ați făcut împreună.

Unele articole de cadou populare (asemănătoare celui de-al patrulea an. Aceste exemple de cadouri includ fețe de pernă, cearșafuri și chiar eșarfe sunt o idee populară. De asemenea, ca soția să cumpere lenjerie sexy din mătase și să o poarte pentru bărbatul ei în seara lor de aniversare. Nu cred că s-ar plânge dacă ar purta din nou lenjerie de mătase așa cum ar purta unele la a 4-a aniversare.

Decor pentru casă
Zicala populară „ Acasă este unde este inima ” se potrivește perfect aici. După 12 ani de căsătorie, amândoi ați construit o viață pentru voi doi. Decorul casei este, de asemenea, un simbol al relației tale. La fel ca orice casă, va avea nevoie de muncă din când în când. Dacă există o țeavă cu scurgeri, aceasta trebuie fixată, dacă vopseaua începe să se cioplească, vă revopsiți și așa mai departe. Nici o relație nu a durat atât de mult fără un fel de muncă. Acum este timpul să vă bucurați de roadele muncii voastre și să furnizați locul în care locuiți împreună.

Ideile populare de cadouri pentru decorarea casei sunt televizoarele sau o canapea / canapea. Articolele decorative, cum ar fi plantele de ghiveci, pictura și statuile sunt, de asemenea, o idee minunată. Dacă sunteți dornici și doriți să luați simbolismul „ Acasă este unde este inima ”, puteți începe și un proiect de renovare (cu aprobarea partenerilor dvs., desigur). Acest lucru ar putea fi pentru a repara camera de zi sau pentru a adăuga în cele din urmă acea extensie despre care ați discutat întotdeauna.

A 12-a aniversare a nunții matase
A 12-a aniversare a nunții matase

A 13-a aniversare a nunții – dantela

Norocosul cadou de nuntă al 13-lea este dantela. Pentru a arăta eleganța și frumusețea căsătoriei, ați lucrat împreună pentru a crea ceva delicat. Este să reprezinte ceva frumos și, de asemenea, puternic.

Câteva idei grozave pentru cadourile aniversare de nuntă sunt îmbrăcămintea din dantelă (inclusiv lenjerie, dacă doriți același cadou 2 ani la rând), articole pentru casă, cum ar fi mănuși, manchester sau față de masă.

A 13 A Aniversare A Nunții Dantela

A 14-a aniversare a nunții – fildes

În timp ce în mod tradițional fildeșul este cel de-al 14-lea cadou de aniversare a nunții, nu a fost considerat o alegere excelentă în ideile de cadouri în vremurile moderne. În aceste zile, oamenii vor alege un cadou cu o imagine sau o reprezentare a unui elefant pentru a prezenta semnificația.

Motivul pentru fildeș în aniversarea nunții provine din mitologia hindusă. A fost să reprezinte norocul și, de asemenea, protecția. De asemenea, elefantul semnifică noi binecuvântări care au fost create din încercarea de lucruri noi și încercarea de lucruri noi împreună. Se leagă înapoi de elefant și de puterea lor.

Elefantul este văzut ca niște creații puternice și stabile care sunt văzute ca un simbol al rezistenței. Aceste calități care sunt văzute ca fiind excelente pentru orice căsătorie pe termen lung. Fildesul reprezintă puritatea și inocența. Această marfă rară reprezintă fidelitatea și integritatea căsătoriei.

Câteva idei grozave pentru cadourile de nuntă de la 14 ani sunt cadourile cu temă de elefant, cum ar fi o poză, o pictură sau o statuie. Aceasta poate include, de asemenea, unele bijuterii cu temă de elefant. Unii vor alege, de asemenea, să doneze la un sanctuar pentru elefanți, deoarece elefanții sunt acum pe cale de dispariție.

A 14 A Aniversare A Nunții Fildes

A 15-a aniversare a nunții – cristal

Când atingeți etapa de 15 ani, vi se prezintă un cristal care este destul de frumos cu calitățile de lumină refractivă. Atunci cadourile încep să devină scumpe. Crystal trebuie să reprezinte investiția și sacrificiul în timp pe care cuplul a trebuit să le facă. De asemenea, reprezintă că, deși cuplul este împreună de 15 ani și în timp ce căsătoria între ei a devenit mai puternică, căsătoria în sine este încă delicată și se poate rupe cu ușurință.

În ceea ce privește ideile de cadouri aniversare legate de cristal, obiecte precum vaze, pahare de vin, vase, castroane, suporturi pentru lumânări, ulcioare fac idei de cadouri excelente. De asemenea, articolele precum statuile sau greutățile din hârtie din cristal fac opțiuni decorative excelente pentru birou sau gospodărie.

A 15 A Aniversare A Nunții Cristal

A 20-a aniversare a nunții – portelan

China reprezintă natura elegantă, dar fragilă, a iubirii. Este pentru a arăta că o persoană nu ar trebui să-și ia căsătoria pentru sine, ci să aibă grijă și să aibă grijă de ea.

Cadourile populare de aniversare a nunții pentru aniversarea a 20 de ani includ, evident, porțelanuri, cum ar fi cani, ulcioare, farfurii, boluri, vaze, ghivece de flori și suporturi pentru lumânări. De asemenea, ornamente din China, cum ar fi o sculptură sau figurină.

A 20 A Aniversare A Nunții Portelan

A 25-a aniversare a nunții – argint

Argintul este unul dintre cele mai prețioase metale și este considerat foarte valoros. Prin urmare, după 20 de ani de căsătorie este un simbol potrivit. La fel ca argintul în sine, căsătoria ta continuă să strălucească la fel ca argintul pe măsură ce crești împreună.

Unul dintre cele mai populare cadouri în ceea ce privește argintul este, desigur, argintărie, cum ar fi farfurii, pahare și tacâmuri. Alte articole populare pentru argint sunt bijuteriile, cum ar fi coliere, cercei, inele și brățări. Alte accesorii argintii, cum ar fi brelocuri, hârtie și rame foto sunt populare.

A 25 A Aniversare A Nunții Argint

A 30-a aniversare a nunții – perla

În adâncurile oceanului, prețioasa perlă reprezintă cea de-a 30-a aniversare a nunții. Perla simbolizează frumusețea ascunsă în relație și frumusețea care vine odată cu maturitatea și din interior. După ce a fost căsătorită timp de 3 decenii, perla se pocăiește pentru ceva frumos creat prin longevitate. Perlele de apă dulce pot dura 1 până la 6 ani pentru a se forma. Apa sărată durează mult mai mult și poate varia de la 5 la 20 de ani. Cu cât perla este mai lungă în coajă, cu atât devine mai mare.

În timp ce perlele nu au nevoie de 30 de ani pentru a se forma, este faptul că este nevoie de o perioadă atât de mare de timp pentru a crea ceva atât de frumos. Acesta este motivul pentru care perla reprezintă aniversarea a 30 de ani de nuntă.

Alegerea evidentă pentru cadoul aniversării a 30 de nunți ar fi bijuteriile care au perle. Exemple excelente ar fi un colier de perle, inel de perle, cercei de perle și brățări de perle.

A 30 A Aniversare A Nunții Perla

35 de ani de la nunta – coral

Coralul este, de asemenea, cunoscut sub numele de grădina mării, deoarece este situat pe fundul oceanului. În vremurile de demult, privea ca sacru și se credea că are puteri magice. Aceste puteri te-ar putea proteja de boală și rău. Se crede, de asemenea, că reprezintă forța vieții, deoarece poate avea o culoare roșiatică a sângelui. La fel ca coralul, angajamentul și loialitatea sunt forța vieții unei mari căsătorii, iar dragostea pe care o aveți unul pentru celălalt se protejează reciproc.

Când vine vorba de cea de-a 35-a aniversare a nunții, cadoul ar fi o bucată de coral pentru a decora casa. De asemenea, bijuteriile de corali sunt destul de populare, cum ar fi inele, coliere, farmece, brățări și așa mai departe. Cadouri de culoare coral (inclusiv bijuterii)

A 35 A Aniversare A Nunții Coral

40 de ani de la nunta – rubin

Rubinul roșu reprezintă dragostea și pasiunea și este una dintre cele mai căutate pietre prețioase din întreaga lume. Rubinul se crede că în inima pietrei se află o flacără de foc care va crește în fiecare an de căsătorie.

45 de ani de nuntă – safir

Safirul este considerat piatra regalității este piatra prețioasă ideală pentru a onora 45 de ani de căsătorie. Acest dar reprezintă exemplul strălucitor al longevității relației voastre. Un far strălucitor pentru alții care doresc să aspire, deoarece sunteți împreună de 45 de ani.

50 de ani de nuntă – aur

Numai aurul poate reflecta etapa de 50 de ani care a fost atinsă. Aurul reprezintă forța, înțelepciunea, prosperitatea și semnificația a 50 de ani de căsătorie.

55 de ani de nuntă – smarald

Smaraldele sunt cadoul tradițional pentru cea de-a 55-a aniversare a nunții. Au două semnificații; prima este că smaraldele semnifică iubirea adevărată. Legenda spune că nuanța smaraldului se schimbă atunci când cineva este infidel. Deci, atunci când o persoană primește un smarald la cea de-a 55-a aniversare a nunții, este un semn de devotament și adorare.

60 de ani de nuntă – diamant

Ametistul simbolizează puterea și afecțiunea pentru cea de-a 60-a aniversare a nunții. Ametistul simbolizează iubirea nemuritoare cu un foc în ametist simbolizând iubirea eternă unul pentru celălalt.

65 de ani de nuntă – safir albastru

După 65 de ani de căsătorie, Safirul Albastru este simbolul și cadoul aniversării nunții. Safirul albastru simbolizează loialitatea, integritatea și pacea interioară. După ce am fost căsătoriți atât de mulți ani împreună, această bijuterie are un sens perfect. Nu poți rezista atât de mult în orice relație dacă nu există loialitate sau integritate. Pacea interioară vine din faptul că știți că vă aveți spatele reciproc și că ați trecut cu siguranță prin niște urcușuri și coborâșuri, dar sunteți o pereche bine condimentată, care se poate relaxa știind că vă veți avea întotdeauna unul pe celălalt, indiferent de ceea ce aruncă viața asupra voastră.

70 de ani de nuntă – platină

Platina este simbolul celei de-a 70-a aniversări a nunții, deoarece la fel ca și cum ai ajunge la 70 de ani în căsătorie, acest metal prețios este, de asemenea, rar.

75 de ani de nuntă – diamant

Diamantul a fost, de asemenea, simbolul pentru a 75-a aniversare, înainte de a deveni și un simbol pentru a 60-a. Diamantul pentru anii 60 a fost introdus în 1897 când Regina Victoria și-a sărbătorit jubileul de diamant. Este o tradiție care s-a menținut de-a lungul timpului. Când vine vorba de semnificații și cadouri aniversare de nuntă, cadoul de 75 de ani este văzut ca vârf.

Articole de pe blog:

Juraminte De Dragoste

Juraminte de dragoste

Juraminte de dragoste este un articol despre marturisirea iubirii pure dintre un barbat si o femeie. Pentru ca nunta este una dintre cele mai frumoase si marete evenimente din viata viitorilor miri, trebuie sa …
Locatii De Nunta In Aer Liber Din Brasov Nunta Domeniul Dambul Morii

Nunta in aer liber in Brasov

Cauti locatii de nunta in aer liber din Brasov? Inainte de toate trebuie sa stiti ca Arhiepiscopia Bisericii Ortodoxe a Ardealului nu da binecuvantarea pentru slujbe de cununie tinute in aer liber, numai in …
Post Pentru Supravietuire

Post pentru supravietuire

Post pentru supravietuire – lectura susținută de Dr Pradip Jamnadas. Principalele idei pe care dr. Pradip Jamnadas le-a mentionat in prelegerea legata de post. Parerea comună este că postul te obosește și obosește • …
Cand Nu Se Fac Nunti In 2024 – Calendar Bisericesc Ortodox

Cand nu se fac nunti in 2024 – calendar bisericesc ortodox

Cand nu se fac nunti in 2024 dupa calendarul bisericesc ortodox. Acum ca a trecut pandemia de coronavirus. Putem pune in ecuatie si datele din timpul iernii si datele de toamna. Tot ce trebuie …
Ghid Tocuri De Nunta

Ghid tocuri de nunta

Felicitări! Dacă sunteți pe pagina ghid tocuri de nunta, asta înseamnă că ați găsit în sfârșit următoarea rochie de mireasă . Acum, ce element de stil va fi pe lista dvs. Da, desigur, vor fi tocurile înalte de nuntă . Știi …
Buchetul De Mireasa

Forma si stil buchet de mireasa

In acest articol vor vorbi despre forma si stilul buchetului de mireasa. Multe viitoare mirese consideră că procesul de alegere a propriilor flori de nuntă este copleșitor și consumator de timp. Astăzi, vă voi prezenta …
Cate fotografii vom primi de la nunta?

Numarul fotografiilor livrate este intre 2500 si 4000, in functie de numarul de persoane de la nunta si de durata evenimentului. Noi fotografiem toate momentele, fiind siguri ca vom surprinde tot ce este important din ziua nuntii. Toate fotografiile pe care le primiti de la noi din ziua nuntii, sunt editate (culori, luminozitate, contrast, incadrare).

Cand vom primi fotografiile?

Primele fotografii din ziua nuntii le veti primi la 24-48 de ore (in general mai repede), le vom posta cu acordul vostru pe facebook. In acest fel toata lumea va putea sa se bucure pentru voi si sa va transmita sincerele felicitari. Toate fotografiile de la nunta le veti primi la 3-4 zile de la eveniment, pe un link de descarcare.

De cat timp faceti foto-video?

Fotografia a fost intotdeauna o pasiune pentru noi, iar filmarea a venit ca o manusa, pentru ca se completeaza una pe cealalta. La nivel profesionist foto si video facem de mai bine de 9 ani. Experienta la nivel profesional pentru editarea foto-video fiind de peste 11 ani. Oricata experienta ai avea in acest domeniu, este important ca tot timpul sa inveti si sa iti doresti ca de la o nunta la alta sa fi mai bun decat inainte.