Cerere in casatorie Brasov

Cerere in casatorie Brasov cu Adrian si Ioana, in Piata Sfatului din centrul istoric de la poalele Tampei. Adrian m-a sunat cu o zi inainte de a face cererea in casatorie, isi dorea cateva fotografii care sa surprinda frumosul moment. Isi dorea ziua de 27 mai, pentru ca in aceasta data, Ioana isi serba ziua de nastere. Asa avea o scuza buna pentru a iesi in oras. S-a gandit la mai multe variante, inclusiv la un local, in caz ca ploua. vremea este destul de capricioasa, asa ca nu poti sti nimic sigur cu o zi inainte. Cu multa emotie, nerabdare si cu un puls maxim a cerut-o pe Ioana in casatorie in fata fantanii arteziene din Piata Sfatului. Eu am fost la cativa zeci de metri distanta pentru a surprinde momentul cat se poate de incognito. Viitoarea mireasa, nu trebuia sa stie ce se intampla si ca este fotografiata in acest moment unic din viata celor doi.

Cerere in casatorie Brasov in Piata Sfatului

Totul a decurs natural cu zambetul be buze, cu emotie si cu o implinire imensa atat pentru Adrian, cat si pentru Ioana. Am inclus in colajele de mai jos fotografii de la cererea in casatorie si dupa. Prima parte a fotografiilor de cuplu, a fost realizata langa muzeul de isotorie, air a doua parte langa Casa Armatei. Am livrat aceste fotografii la 2 ore de la realizarea lor, astfel incat mirii si cunoscutii lor sa se bucure pe deplin de momentul unic.

Cerere in casatorie Brasov. Fotografii logodna Brasov in Piata Sfatului. Fotograf pentru cererea in casatorie de la munte din Brasov.

Articole asemanatoare:

Fotografii asemanatoare din Brasov

Fotografiile de nuntă includ portrete ale mirelui și ale miresei, fotografii de grup cu familia și prietenii, imagini ale ceremoniei și ale petrecerii, dar și detalii precum rochia de mireasă, inelele, buchetul de mireasă și aranjamentele florale.

Cate fotografii vom primi de la nunta?

Numarul fotografiilor livrate este intre 2500 si 4000, in functie de numarul de persoane de la nunta si de durata evenimentului. Noi fotografiem toate momentele, fiind siguri ca vom surprinde tot ce este important din ziua nuntii. Toate fotografiile pe care le primiti de la noi din ziua nuntii, sunt editate (culori, luminozitate, contrast, incadrare).

Cand vom primi fotografiile?

Primele fotografii din ziua nuntii le veti primi la 24-48 de ore (in general mai repede), le vom posta cu acordul vostru pe facebook. In acest fel toata lumea va putea sa se bucure pentru voi si sa va transmita sincerele felicitari. Toate fotografiile de la nunta le veti primi la 3-4 zile de la eveniment, pe un link de descarcare.

De cat timp faceti foto-video?

Fotografia a fost intotdeauna o pasiune pentru noi, iar filmarea a venit ca o manusa, pentru ca se completeaza una pe cealalta. La nivel profesionist foto si video facem de mai bine de 9 ani. Experienta la nivel profesional pentru editarea foto-video fiind de peste 11 ani. Oricata experienta ai avea in acest domeniu, este important ca tot timpul sa inveti si sa iti doresti ca de la o nunta la alta sa fi mai bun decat inainte.