Fotograf botez Sergiana

Fotograf botez Sergiana din cea mai insemnata zi pentru micuta Miana Jolie. Un copil activ, bland si vesel. A fost toata plina de zambet.
Prima parte a fotografiilor din ziua botezului au fost realizate acasa la parinti, pe binecunoscuta paturica. Folosim aceasta paturica de mult timp pentru simplu motiv ca este practica. Copilasii se simt bine si in largul lor. Totodata fiind un decor simplu, usor de realizat in ziua botezului.
Taina botezului s-a desfasurat la biserica ortodoxa de la Miscunica, unde micuta Mia a avut inca doua surori de cruce. Copii botezati in aceeasi apa, devin frati de cruce pe vecie. Parintii si bunicii au fost tare emotionati pentru micuta lor, iar momentul cufundarii, renaterii in Hristos a fost unul frumos. Cand toata lumea a fost cu sufletul la gura.


Fotografiile de la petrecerea de botez, au fost realizate la Sergiana Center in salonul Perla. Totul a fost de vis, fiind nelipsite si ursitoarele care au facut un spectacol minunat. Una dintre ursitoare era verisoara lui tati, asa ca deliciul publicului a fost maxim. Va invitam sa priviti fotografiile de botez de la Sergiana Center.

Fotograf botez Sergiana. Fotografii din ziua botezului din Brasov de la Sergiana center din salonul Perla. Fotograf profesionist de botez.

Fotografii asemanatoare din Brasov

Fotografiile de nuntă includ portrete ale mirelui și ale miresei, fotografii de grup cu familia și prietenii, imagini ale ceremoniei și ale petrecerii, dar și detalii precum rochia de mireasă, inelele, buchetul de mireasă și aranjamentele florale.