Fotografii cununie civila Holbav-Vulcan

Fotografii cununie civila Holbav-Vulcan din ziua in care Bucurel si Mioara si-au unit destinele in fata ofiterului de stare civila din Holbav. Mirii si-au dorit sa faca cununia civila, daca nunta a fost amanata din pricina coronavirusului. Ei au vazut in acest fel cum ar fi fost in parte ziua nuntii lor, caci au ales aceasi zi in care trebuia sa aibe nunta. Toti cei dragi le-au fost alaturi la cununia civila din Holbav.

Fotografii cununie civila Holbav-Vulcan

Fotografiile de la cununia civila Holbav-Vulcan au fost realizate la Primaria Holbav. Dupa incheierea ceremoniei cununiei civile din Holbav, mirii si-au dorit fotografii cu toti cei prezenti. Dupa ce am realizat si fotografia de grup cu toti cei prezenti la cununia civila,am plecat la iesirea din Holbav pentru fotografii mai altfel. Mirele, Bucurel, si-a dorit foarte mult cateva fotografii in ziua cununiei civile pe motor. Asa ca impreuna cu alti cinci prieteni/frati am realizat cateva fotografii. Bineinteles ca nici mireasa, nu a rezistat, pana ce nu a realizat si ea cateva fotografii cu mirele si motoarele.

In continuare puteti vedea cele mai frumoase fotografii cununie civila Holbav-Vulcan, surprinse din principalele momente ale acestei frumoase zile de iulie.

Fotografii cununie civila Holbav-Vulcan. Foto mire si mireasa pe motor. Sedinta foto mire pe motor. Mireasa si mire pe motociclete.

Fotografii asemanatoare

Pentru ca va respectam pe dumneavoastra si pentru ca ne respectam si ne iubim profesia, fotografiile realizate le livram in cel mai scurt timp. Fie ca vorbim de nunta, botez sau alt eveniment la care am fotografiat, livram rapid. Ne straduim sa mentimem un timp cat mai scurt pentru livrare. Pentru ca toata lumea asteapta fotografiile, venim in sprijinul dumneavoastra cu livrare cat mai rapida. De cele mai multe ori parintii sau mirii sunt surprinsi, pentru ca numai la cateva zile de la incheierea evenimentului, primesc toate imaginile surprinse.

Fotografii asemanatoare din Brasov

Fotografiile de nuntă includ portrete ale mirelui și ale miresei, fotografii de grup cu familia și prietenii, imagini ale ceremoniei și ale petrecerii, dar și detalii precum rochia de mireasă, inelele, buchetul de mireasă și aranjamentele florale.