Fotografii de cuplu in culorile toamnei

Fotografii de cuplu in culorile toamnei in apropierea Brasovului cu doi viitori miri, Alin si Madalina. Viitoarea mireasa, m-a sunat cu 3-4 saptamani inainte de a realiza sedinta foto, sa programam data exacta. Isi dorea acest lucru pentru a putea face o programare si la machiaj si coafor. I-am spus ca cel mai bine ar fi cu 2-3 zile inainte de sedinta foto, dat fiind ca vremea la Brasov este destul de capricioasa, mai ales in timpul toamnei. Isi doreau fotografii de cuplu in culorile toamnei, intr-o lumina de apus fabuloasa. Ce pot sa spun este ca au avut mare noroc, cand au ales data pentru aceasta sedinta foto, cu o zi inainte si o zi dupa sedinta foto de cuplu realizata toamna, a ploua si a fost intunecat.

Fotografii de cuplu in culorile toamnei

Fotografiile au fost realizate intre Holbav si Vulcan, intr-o locatie de pe marginea drmului dintre cele doua localitati. Cei doi au fost minunati, fiind luminati de un soare care apunea peste munti si dealurile din zona. Peisajul de toamna este cel mai frumos (din punctul meu de vedere), pentru ca acum coloritul frunzelor se schimba radical. Desi este doar o fereastra de 2 saptamani in care se pastreaza acest frunzis minunat, merita sa asteptati pentru fotografii de cuplu toamna.

Ce este cel mai important lucru cand realizam o sedinta foto de cuplu este starea voastra. Este important sa fiti in armonie, pentru aceste emotii frumoase se vor vedea. Foto cu viitorii miri in culorile toamnei. Sedinta foto realizata toamna cu viitorii miri in decor de frunze multicolore de apus de soare.

Articole asemanatoare :

Pentru ca va respectam pe dumneavoastra si pentru ca ne respectam si ne iubim profesia, fotografiile realizate le livram in cel mai scurt timp. Fie ca vorbim de nunta, botez sau alt eveniment la care am fotografiat, livram rapid. Ne straduim sa mentimem un timp cat mai scurt pentru livrare. Pentru ca toata lumea asteapta fotografiile, venim in sprijinul dumneavoastra cu livrare cat mai rapida.

Fotografii asemanatoare din Brasov

Fotografiile de nuntă includ portrete ale mirelui și ale miresei, fotografii de grup cu familia și prietenii, imagini ale ceremoniei și ale petrecerii, dar și detalii precum rochia de mireasă, inelele, buchetul de mireasă și aranjamentele florale.