Fotografii de cuplu toamna

Fotografii de cuplu toamna cu Razvan si Bianca. Cei doi si-au o dorit o sedinta foto intr-un cadru de toamna cu multe culori si raze blande de soare. Dupa cei doi mi-au spus unde isi doresc sa ajunga, m-am gandit ca acest loc este unul cat se poate de frumos. Copacii nu erau prea inalti, iar culorile se potriveau perfect paletei de toamna. Fotografiile de cuplu au fost realizate dupa ora 15, inainte ca soarele sa apuna. In acest fel culorile au fost cat se poate de saturate si pline de nuanta acesta aurie de toamna. Cei doi nu au venit singuri,ci si cu prietenulor necuvantaor care s-a bucurat de spatiul liber in care a putut sa se joace in voie.

Fotografii de cuplu toamna

Va invitam in continuare va priviti acest fotografii de cuplu in culorile toamnei, realizate in apropierea Brasovului.

Fotografii de cuplu toamna. Save the date in decor de toamna la munte, la Brasov. Sedinta foto cu viitorii miri in frunze multicolore.

Care este cea mai buna perioada?

Dupa data de 10 octombrie, in fiecare an. Dupa aceasta data, daca gasiti o zi mai calduraoasa si cu soare, va recomandam sa realizati seidnta foto de toamna.

Care este ora cea mai potrivita?

Intre orele 14 si 16:30. Dupa ce soarele a trecut de maximul zilei si inainte de apus.

Fotografii asemanatoare din Brasov

Fotografiile de nuntă includ portrete ale mirelui și ale miresei, fotografii de grup cu familia și prietenii, imagini ale ceremoniei și ale petrecerii, dar și detalii precum rochia de mireasă, inelele, buchetul de mireasă și aranjamentele florale.