Fotografii gravida costum popular romanesc

Fotografii gravida costum popular romanesc la 38 de saptamani. Sedinta foto a fost realizata cu viitorii parinti, langa Brasov la Holbav, intr-un cadru natural, primavaratec. De abia ce au incoltit si inmugurit copacii si natura a renascut. Cei doi soti in costumele populare, au fost bucurosi si naturali in timpul acestei sedinte foto de graviduta. Durata sedintei foto a fost de 90 de minute.

Fotografiile au fost livrate celori doi iubareti, chiar in aceeasi seara, pentru a se bucura pe depin de ele. Fotografii cu mami si tati in costum popular romanesc. Costumele populare se incadreaza in zona etnografica a Tarii Barsei ca port popular. Portul romanesc se caracterizeaza prin culori vii si printr-o asezare simetrica.

Fotografii gravida costum popular traditional romanesc. Sedinta foto cu graviduta langa Brasov, in costume populare traditionale din Romania.

Fotografii asemanatoare din Brasov

Fotografiile de nuntă includ portrete ale mirelui și ale miresei, fotografii de grup cu familia și prietenii, imagini ale ceremoniei și ale petrecerii, dar și detalii precum rochia de mireasă, inelele, buchetul de mireasă și aranjamentele florale.