Fotografii nunta Cristian Sala Mare

Fotografii nunta Cristian Sala Mare – Zi mare la Cristian! Lume multa, voie buna, miri superbi si o vreme ideala pentru nunta Ioanei cu Andrei. Am ales multe fotografii de la aceasta nunta care s-a tinut la Caminul Cultural din localitate, denumit si Sala Mare. Totul a fost de vis, lumea a dansat, s-a distrat la maxim alaturi de miri si nasi.

Fotografiile din ziua nutnii cuprind cele mai imprtnate momente. Pregatirea mirelui,, pregatirea miresei. acasa la nasi si cununia reigioasa de la biserica ortodoxa cu hramul „Adormirea Maicii Domnului” din Cristian. Petrecerea nuntii s-a desfasurat la caminul cultural din localitatea denumit „Sala Mare” , construit de vechii sasi.

Fotografii nunta Cristian Sala Mare

Fotografii nunta Cristian – caminul cultural. Ziua nuntii la Sala Mare din Cristian. Fotografiile nuntii de la Cristian de la caminul cultural.

Fotografii asemanatoare

Fotografii asemanatoare din Brasov

Fotografiile de nuntă includ portrete ale mirelui și ale miresei, fotografii de grup cu familia și prietenii, imagini ale ceremoniei și ale petrecerii, dar și detalii precum rochia de mireasă, inelele, buchetul de mireasă și aranjamentele florale.