Nunta Sanpetru

Fotografiile din ziua nuntii lui Adel si a lui Benjamin, ce a avut loc in aceasta vara in Sanpetru la Hotel Bielmann.
La Bielman veti gasi o locatie frumoasa pentru organizarea nuntii. Aici cununia religioasa a avut loc in aer liber, insa a inceput ploaia chiar la mijlocul acesteia. Din fericire totul s-a incheiat cu bine, ceremonia continuand in interior dupa cateva minute. Totul a fost incarcat de emotie si multa iubire. Invitatii mai apropiati au venit cu surprize pentru miri, s-a cantat si s-au desfasurat jocuri interactive. Totul a trecut prea repede ca prin vis, in special pentru mirii nostrii. Acum nu le ramane decat sa isi aminteasca cu drag de nunta lor cand se vor uita peste fotografile din ziua nuntii lor din Sanpetru, de la Hotel Bielmann.

Nunta Sanpetru – Hotel Bielmann

  • Tip fotografii: fotografii ziua nuntii
  • Locatie fotografii: Hotel Bielmann

Nunta Sanpetru – Hotel Bielmann – Fotografiile nuntiii. Servicii foto nunta Sanpetru la Hotel Bielmann. Locatie de vis pentru nunta.

Fotografii asemanatoare

Fotografii asemanatoare din Brasov

Fotografiile de nuntă includ portrete ale mirelui și ale miresei, fotografii de grup cu familia și prietenii, imagini ale ceremoniei și ale petrecerii, dar și detalii precum rochia de mireasă, inelele, buchetul de mireasă și aranjamentele florale.