Fotografii de graviduta realizate acasa

Fotografii de graviduta realizate acasa cu viitorii parinti. Roxana, viitoarea mamica si-a dorit mult aceste fotografii in mai multe tinute. Tot timpul a fost cu zambetul pe buze, astfel incat a fost o placere sa lucram impreuna. Nici viitorul tatic nu a fost mai prejos, Stefan a fost la inaltime, ajutand-o si sustinand-o pe sotia sa. Cei doi si-au dorit un cadru simplu, fara alte elemente, asa ca ne-am folosit de un scaun pentru a avea o postura cat mai naturala si fara a depune prea mult efort.

Fotografii de graviduta realizate acasa

Perioada de 30-35 de saptamani este ideala pentru realizarea fotografiilor de graviduta. La acest numar de saptamani burtica este bine definita si nu este inca greu pentru graviduta sa se aseze in anumite posturi care scot in evidenta burtica.

Fotografii de graviduta realizate acasa. Sedinta foto in timpul sarcinii, realizate acasa la client. Fotograf profesionist de botez Brasov.

Fotografii asemanatoare din Brasov

Fotografiile de nuntă includ portrete ale mirelui și ale miresei, fotografii de grup cu familia și prietenii, imagini ale ceremoniei și ale petrecerii, dar și detalii precum rochia de mireasă, inelele, buchetul de mireasă și aranjamentele florale.