Trash the dress Amfiteatrul Transilvania

Trash the dress Amfiteatrul Transilvania cu mirii Adrian si Andreea.
La doar cateva zile de la nunta, am reusit sa ne revedem cu Adrian si Andreea, pentru sedinta trash the dress. Initial isi doreau fotografii calare pe cai, insa dupa ce le-am aratat aceasta locatie denumita Amfiteatrul Transilvania, si-au dorit sa mergem acolo. Losatia nu este departe de Brasov si se poate urca usor, inclusiv cu o masina mica. Totul este absolut de vis, insa ultimii cinci kilometrii ii veti parcurge prin padure, pe un drum aproape pietruit.

Trash the dress Amfiteatrul Transilvania

Cand veti ajunge la Amfiteatrul Transilvania, veti realiza ca totul a meritat. Este o locatie superba, asezata intre masivul Piatra Craiului si masivul Bucegi. Acolo, sus, te incarci cu energie pozitiva, te relaxezi si inspiri aer curat. Sedinta foto trash the dress cu mirii, am realizat-o cu 100 min inainte ca soarele sa apuna peste Piatra Craiului.
Va invit cu drag sa priviti aceste fotografii de cuplu, dupa nunta, cu mirii.

Trash the dress Amfiteatrul Transilvania cu mirii dupa nunta din Brasov. Sedinta foto cu mirele si mireasa la Amfiteatrul Transilvania.

Articole asemanatoare

Fotografii asemanatoare din Brasov

Fotografiile de nuntă includ portrete ale mirelui și ale miresei, fotografii de grup cu familia și prietenii, imagini ale ceremoniei și ale petrecerii, dar și detalii precum rochia de mireasă, inelele, buchetul de mireasă și aranjamentele florale.