Trash the dress in Scheii Brasovului

Trash the dress in Scheii Brasovului cu Adina si Cosmin. Am tot amanat si reprogramat aceasta sedinta foto dupa nunta cu mirii, de ceva vreme. Astazi cand era urmatoarea programare, cu o noapte inainte a plouat cu galeata, toata noaptea, iar astzai a plouat putin de dimineata. Chiar ma uitam pe cer si ma intrebam, oare facem azi sedinta foto trash the dress programata in Scheii Brasovului? I-am scris lui Cosmin cu o ora inainte cum stabilisem si a zis ca da, facem fotografiile azi. Cand am plecat de acasa era inca innorat cerul si batea un vanticel, nu tocmai cald. Insa cand am ajuns la locul stabilit, Crucea Musicoiului – la troita, parca norii s-au imprastiat si soarele ne-a zambit larg cu ale sale raze calde.

Trash the dress in Scheii Brasovului

A fost o placere sa ii intalnesc din nou pe Cosmin si Adina. Fiind doua persoane deschise, sociabile si calde. Multumesc bunicii lui Cosmin pentru papanasii fierti, chiar foarteeee buni! In continuare va las cu fotografiile de la aceasta minunta sedinta foto, inceputa la o troita, pe un deal si inceiata la alta troita – Troita Junilor Rosiori, pe alt deal. Sa fie vreun semn? Doamne ajuta!

Fotografii cu mirii in Brasovul Istoric, sus la inaltime pe un deal. Sedinta foto dupa nunta in Schei.

Fotografii asemanatoare din Brasov

Fotografiile de nuntă includ portrete ale mirelui și ale miresei, fotografii de grup cu familia și prietenii, imagini ale ceremoniei și ale petrecerii, dar și detalii precum rochia de mireasă, inelele, buchetul de mireasă și aranjamentele florale.