Trash the dress in Scheii Brasovului

Trash the dress in Scheii Brasovului cu Adina si Cosmin. Am tot amanat si reprogramat aceasta sedinta foto dupa nunta cu mirii, de ceva vreme. Astazi cand era urmatoarea programare, cu o noapte inainte a plouat cu galeata, toata noaptea, iar astzai a plouat putin de dimineata. Chiar ma uitam pe cer si ma intrebam, oare facem azi sedinta foto trash the dress programata in Scheii Brasovului? I-am scris lui Cosmin cu o ora inainte cum stabilisem si a zis ca da, facem fotografiile azi. Cand am plecat de acasa era inca innorat cerul si batea un vanticel, nu tocmai cald. Insa cand am ajuns la locul stabilit, Crucea Musicoiului – la troita, parca norii s-au imprastiat si soarele ne-a zambit larg cu ale sale raze calde.

Trash the dress in Scheii Brasovului

A fost o placere sa ii intalnesc din nou pe Cosmin si Adina. Fiind doua persoane deschise, sociabile si calde. Multumesc bunicii lui Cosmin pentru papanasii fierti, chiar foarteeee buni! In continuare va las cu fotografiile de la aceasta minunta sedinta foto, inceputa la o troita, pe un deal si inceiata la alta troita – Troita Junilor Rosiori, pe alt deal. Sa fie vreun semn? Doamne ajuta!

Fotografii cu mirii in Brasovul Istoric, sus la inaltime pe un deal. Sedinta foto dupa nunta in Schei.

Fotografii asemanatoare din Brasov

Fotografiile de nuntă includ portrete ale mirelui și ale miresei, fotografii de grup cu familia și prietenii, imagini ale ceremoniei și ale petrecerii, dar și detalii precum rochia de mireasă, inelele, buchetul de mireasă și aranjamentele florale.

Cate fotografii vom primi de la nunta?

Numarul fotografiilor livrate este intre 2500 si 4000, in functie de numarul de persoane de la nunta si de durata evenimentului. Noi fotografiem toate momentele, fiind siguri ca vom surprinde tot ce este important din ziua nuntii. Toate fotografiile pe care le primiti de la noi din ziua nuntii, sunt editate (culori, luminozitate, contrast, incadrare).

Cand vom primi fotografiile?

Primele fotografii din ziua nuntii le veti primi la 24-48 de ore (in general mai repede), le vom posta cu acordul vostru pe facebook. In acest fel toata lumea va putea sa se bucure pentru voi si sa va transmita sincerele felicitari. Toate fotografiile de la nunta le veti primi la 3-4 zile de la eveniment, pe un link de descarcare.

De cat timp faceti foto-video?

Fotografia a fost intotdeauna o pasiune pentru noi, iar filmarea a venit ca o manusa, pentru ca se completeaza una pe cealalta. La nivel profesionist foto si video facem de mai bine de 9 ani. Experienta la nivel profesional pentru editarea foto-video fiind de peste 11 ani. Oricata experienta ai avea in acest domeniu, este important ca tot timpul sa inveti si sa iti doresti ca de la o nunta la alta sa fi mai bun decat inainte.