Trash the dress la castel

Trash the dress la castel, intr-un cadru de basm cu Anca si Cristi. Le-am recomandat aceasta locatie frumoasa din inima Transilvaniei cu mare drag. Este un domeniu tare furmos de langa Feldioara, Brasov. Castelul KÁLNOKY este rupt parca din povestile copilariei cu o curte si gradina in stil engelezesc, care au fost revovate de cativa ani de proprietarii, care au avut nunta chiar in incinta domeniului acum cativa ani. Locatia are un farmec aparte, mai ales toamna, cand totul prinde o alta vibratie magica as putea spune. Daca ajungi la ora potrivita si gasesti o zi cu soare, locul este invaluit in poveste. In mijlocul unui sat liniștit, într-un domeniu pitoresc unde în trecut regi, nobili și contese îmbrăcate în rochiile secolelor trecute dansau pe ritmurile vremii.

Trash the dress la castel

Va lasam in continuare sa vedeti fotografiile realizate in timpul sedinteti foto-video trash the dress. Imaginile au fost editate intr-un stil vintage cu nuante frumoase, care se potrivesc de minune timpului cand au fost realizate.

Sedinta foto la castel in inima Transilvaniei. Sedinta foto-video cu mirii la Castelul Kálnoky din Miclosoara.

Este o taxa foto la locatie?

Da. Taxa foto pentru 2 orele in aceasta locatie este intre 250 si 300 lei. Taxa se achita administratorului domeniului.

Este necesara rezervarea locatiei?

Va recomandam ca inainte de a realiza aceasta sedinta foto , sa dati un telefon la locatie pentru a fi siguri ca nu se desfasoara in acealsi timp alt eveniment in curtea castelului.

Fotografii asemanatoare din Brasov

Fotografiile de nuntă includ portrete ale mirelui și ale miresei, fotografii de grup cu familia și prietenii, imagini ale ceremoniei și ale petrecerii, dar și detalii precum rochia de mireasă, inelele, buchetul de mireasă și aranjamentele florale.

Cate fotografii vom primi de la nunta?

Numarul fotografiilor livrate este intre 2500 si 4000, in functie de numarul de persoane de la nunta si de durata evenimentului. Noi fotografiem toate momentele, fiind siguri ca vom surprinde tot ce este important din ziua nuntii. Toate fotografiile pe care le primiti de la noi din ziua nuntii, sunt editate (culori, luminozitate, contrast, incadrare).

Cand vom primi fotografiile?

Primele fotografii din ziua nuntii le veti primi la 24-48 de ore (in general mai repede), le vom posta cu acordul vostru pe facebook. In acest fel toata lumea va putea sa se bucure pentru voi si sa va transmita sincerele felicitari. Toate fotografiile de la nunta le veti primi la 3-4 zile de la eveniment, pe un link de descarcare.

De cat timp faceti foto-video?

Fotografia a fost intotdeauna o pasiune pentru noi, iar filmarea a venit ca o manusa, pentru ca se completeaza una pe cealalta. La nivel profesionist foto si video facem de mai bine de 9 ani. Experienta la nivel profesional pentru editarea foto-video fiind de peste 11 ani. Oricata experienta ai avea in acest domeniu, este important ca tot timpul sa inveti si sa iti doresti ca de la o nunta la alta sa fi mai bun decat inainte.