Trash the dress la castel

Trash the dress la castel, intr-un cadru de basm cu Anca si Cristi. Le-am recomandat aceasta locatie frumoasa din inima Transilvaniei cu mare drag. Este un domeniu tare furmos de langa Feldioara, Brasov. Castelul KÁLNOKY este rupt parca din povestile copilariei cu o curte si gradina in stil engelezesc, care au fost revovate de cativa ani de proprietarii, care au avut nunta chiar in incinta domeniului acum cativa ani. Locatia are un farmec aparte, mai ales toamna, cand totul prinde o alta vibratie magica as putea spune. Daca ajungi la ora potrivita si gasesti o zi cu soare, locul este invaluit in poveste. In mijlocul unui sat liniștit, într-un domeniu pitoresc unde în trecut regi, nobili și contese îmbrăcate în rochiile secolelor trecute dansau pe ritmurile vremii.

Trash the dress la castel

Va lasam in continuare sa vedeti fotografiile realizate in timpul sedinteti foto-video trash the dress. Imaginile au fost editate intr-un stil vintage cu nuante frumoase, care se potrivesc de minune timpului cand au fost realizate.

Sedinta foto la castel in inima Transilvaniei. Sedinta foto-video cu mirii la Castelul Kálnoky din Miclosoara.

Este o taxa foto la locatie?

Da. Taxa foto pentru 2 orele in aceasta locatie este intre 250 si 300 lei. Taxa se achita administratorului domeniului.

Este necesara rezervarea locatiei?

Va recomandam ca inainte de a realiza aceasta sedinta foto , sa dati un telefon la locatie pentru a fi siguri ca nu se desfasoara in acealsi timp alt eveniment in curtea castelului.

Fotografii asemanatoare din Brasov

Fotografiile de nuntă includ portrete ale mirelui și ale miresei, fotografii de grup cu familia și prietenii, imagini ale ceremoniei și ale petrecerii, dar și detalii precum rochia de mireasă, inelele, buchetul de mireasă și aranjamentele florale.