Love the dress Castelul Kálnoky

Love the dress la Castelul Kálnoky cu doi miri veniti de la Cluj-Napoca. Cristina si Horatiu au venit special pentru aceste fotografii de dupa nunta. Din fotografiile de la sedinta love the dress, pare o zi de toamna, cu soare si plina de caldura, nu? Asa pare, insa a fost o zi mohorata, racoroasa, cu nori negri si grei ce ne-au amenintat constant. Pe drum a picurat, iar cand am ajuns la destinatie, ploua destul de bine, astfel ca am decis sa de intoarcem. Totusi, ne-am oprit sa facem un set de fotografii si la cativa kilometrii de Castelul Kálnoky, din Micolsioara, chiar pe marginea drumului. Am speat ca ploaia se va opri si am avut din nou noroc, asa ca ne-am reintors la Muzeul Vieții Transilvănene. Ba chiar mai mult, am avut sansa sa iasa soarele pentru cateva minute.

Love the dress Castelul Kálnoky

A fost a doua oara cand am venit la acest minunat loc din Transilvania. Este o locatie superba, unde se pot organiza si nunti de poveste. Toamna aici parca are o aroma aparte, boema, magica chiar. Va las pe voi sa decideti cum vedeti toamna, la castel.

Informativ: pretul pentru a putea fotografia la castel este de 250 lei / 150min.

Love the dress Castelul Kálnoky. Trash the dress Miclosioara. Fotografii la Muzeul Vieții Transilvănene – Castel Kálnoky.

Cateva cuvinte despre Castelul Kálnoky – Muzeul Vieții Transilvănene

Muzeul Vieții Transilvănene este amenajat în castelul Kálnoky din Micloșoara, iar istoria acestuia și a familiei cu acest nume se întinde pe mai mult de cinci secole. Muzeul își propune, însă, mai mult decât să reconstituie istoria unei familii. Ne-am asumat astfel inițiativa unică de a arăta ce însemna viața nobililor din zonă prin obiectele recuperate, donate sau cumpărate, de la arme autentice rămase din luptele duse de Kálnoky cu turcii, la scrinuri, sobe spectaculoase, reconstituiri ale vestimentației de epocă, sau chiar un pian Streicher original, același model pe care îl folosea și Johannes Brahms.

Fotograf pentru trash the dress in Brasov ?

Cautati fotograf pentru sedinta foto trash the dress din Brasov? Ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video pentru sedinta foto „love the dress”. Sedinte foto de cuplu, fotografii realizate dupa nunta cu mirele si mireasa.

În timp ce conceptul poate părea să fie împotriva naturii obișnuite a unei mirese de a își distruge rochia, fotografiile trash the dress pot fi o modalitate distractivă și neconvențională de a încheia o nuntă și de a crea amintiri unice și de neuitat. De asemenea, este o oportunitate de a-ți arăta latura creativă și de a ieși din zona de confort a fotografiei tradiționale de nuntă.