Trash the dress la Povestea Calendarului

Trash the dress la Povestea Calendarului cu Antonia Pig, Mommy Pig si Daddy Pig 🙂 Inspirati de inocenta si dragalasenia micutei Antonia, astazi, pentru sedinta Trash the Dress, am ales o locatie putin atipica, dar tare frumoasa. Am plecat la 7:30 din Brasov, iar la 9:30, am ajuns la Povestea Calendarului, tocmai la Porumbacu de Sus langa Sibiu. Desi, putin incomodati de soarele ce stralucea cu putere, dar si de numarul mare de turisti, sedinta foto trash the dress, a decurs minunat. In aceasta zi, am realizat fotografii, ne-am distrat, dar am facut si o plimbare tocmai pana la Pastravaria Albota. In cele ce urmeaza puteti admira, atat la cea micuta, dar si la parinti, zambete pure, pline de sinceritate si frumusete!

Trash the dress la Povestea Calendarului

Lunile anului le cunoaștem cu toții, însa puțini știm povestea lor, de unde vin, ce spun legendele și denumirea populară. Tematica parcului împreuna cu folclorul românesc, tradițiile si elementele tematice ale lunilor, compun o lume de basm ce propun elemente familiare atât pentru copii, cât si pentru adulți, aceștia din urma având ocazia să-și amintească de vremea copilariei.

Trash the dress la Povestea Calendarului. Sedinta foto Porumbacu de Sus. Fotografii dupa nunta cu mirii la Povestea Calendarului.

Articole asemanatoare:

Fotografii asemanatoare din Brasov

Fotografiile de nuntă includ portrete ale mirelui și ale miresei, fotografii de grup cu familia și prietenii, imagini ale ceremoniei și ale petrecerii, dar și detalii precum rochia de mireasă, inelele, buchetul de mireasă și aranjamentele florale.

Cate fotografii vom primi de la nunta?

Numarul fotografiilor livrate este intre 2500 si 4000, in functie de numarul de persoane de la nunta si de durata evenimentului. Noi fotografiem toate momentele, fiind siguri ca vom surprinde tot ce este important din ziua nuntii. Toate fotografiile pe care le primiti de la noi din ziua nuntii, sunt editate (culori, luminozitate, contrast, incadrare).

Cand vom primi fotografiile?

Primele fotografii din ziua nuntii le veti primi la 24-48 de ore (in general mai repede), le vom posta cu acordul vostru pe facebook. In acest fel toata lumea va putea sa se bucure pentru voi si sa va transmita sincerele felicitari. Toate fotografiile de la nunta le veti primi la 3-4 zile de la eveniment, pe un link de descarcare.

De cat timp faceti foto-video?

Fotografia a fost intotdeauna o pasiune pentru noi, iar filmarea a venit ca o manusa, pentru ca se completeaza una pe cealalta. La nivel profesionist foto si video facem de mai bine de 9 ani. Experienta la nivel profesional pentru editarea foto-video fiind de peste 11 ani. Oricata experienta ai avea in acest domeniu, este important ca tot timpul sa inveti si sa iti doresti ca de la o nunta la alta sa fi mai bun decat inainte.