Trash the dress Poiana Brasov

Trash the dress Poiana Brasov la cateva zile dupa nunta lor din Rasnov si Cheile Gradistei. Cele mai frumoase si emotionate amintiri sunt cele din ziua nuntii, insa dupa nunta dezvaluim tandretea, afectiunea si iubirea in cea mai frumoasa forma dintre cei doi miri, dintre Arina si Cosmin. Va invitam sa priviti cele mai frumoase fotografii de la Trash the dress Poiana Brasov.

Mirii si-au dorit sa realizam aceasta sedinta foto dupa nunta cat mai repede, caci in cateva zile trebuiau sa se intoarca in Germania. Asa ca doar la doua zile de la nunta lor din Rasnov, am facut aceste fotografii.

Trash the dress Poiana Brasov

Fotografiile de cuplu, trash the dress realizate intr-o zona de munte, au fost realizate la apusul soarelui. In aceasta perioada a zilei este indicat sa se realizeze fotografiile in exterior. In Impul orei de aur, lumina devina mai blanda si mai calda, nuantele pielii oamenilor devenind mai frumoase si mai incantatoare.

Trash the dress Poiana Brasov. Cele mai frumoase si emotionate amintiri sunt cele din ziua nuntii, insa dupa nunta dezvaluim tandretea, afectiunea si iubirea in cea mai frumoasa forma dintre cei doi miri, dintre Arina si Cosmin.

Articole asemanatoare

Fotografii asemanatoare din Brasov

Fotografiile de nuntă includ portrete ale mirelui și ale miresei, fotografii de grup cu familia și prietenii, imagini ale ceremoniei și ale petrecerii, dar și detalii precum rochia de mireasă, inelele, buchetul de mireasă și aranjamentele florale.