Fotografii cu amintiri de Craciun

Fotografii cu amintiri de Craciun de la sedinta foto tematica cu doi copilasi minunati, Ema si Sebi. Intotdeauna este o provocare sa realizezi intr-un studio cateva fotografii de orice fel, la care participa si copii, de orice varsta. Sunt neastamparati, plini de energie si nu vor sa stea intr-un decor bine prestabilit. Nu este tocmai usor sa le spui unor copii sa stea locului, timp de cateva zeci de minute. De aceea o sedinta foto trebuie sa decurga cat se poate de repede si trebuie sa profiti de fiecare clipa in care zambetul apare pe chipul micutilor. Cei mici parca ar fi cele mai ocupate persoane, si chiar asa si sunt. De cand se nasc, acestia devin CEO-ul nostru. Ei ne dicteaza programul si daca se poate face un lucru fara zarva si din placere.

Fotografii cu amintiri de Craciun

Cand au fost realizate fotografiile cu amintiri de Craciun?

Dupa ce parintii au avut timp sa vina de la servici si sa ii aduca pe cei mici la studio.

Care este durata unei sedinte foto de Craciun?

Sedinta foto de Craciun are durata de 30 de minute. Insa poate fi prelungita, daca copilul nu s-a plictisit.

Ema si Sebastian au fost copii zglobii, care dupa ce mama ii aseza in decorul de Craciun cu bradutul impodobit si celelalte detalii, plecau imediat. De aceea spun ca este o provocare imensa sa realizezi fotografiile cu un decor de craciun intr-un spatiu delimitat. Eu sincer prefer cel mai frumos decor posibil, natura. Pentru ca aceasta, natura, este neingradita si o sedinta foto poate fi o joaca pentru cei mici, mai ales ca in acest fel poti surprinde cadre cat se poate de naturale cu copilasii. Va invitam in continuare sa priviti fotografiile de Craciun cu cei doi copii.

Fotografii cu amintiri de Craciun. Sedinta foto Craciun copii la Brasov. Fotograf sedinte tematice de Craciun cu parinti si copii.

Fotografii asemanatoare de Craciun

Fotografii de Craciun

Doriti o amintire calda si mereu vie cu cei dragi voua. Va recomandam o sedinta foto de Craciun, de iarna. Sedinta foto poate fi realizata in aer liber, daca ne permite vremea si este suficienta zapada. Sau putem realiza aceste fotografii in decorul de craciun, la caldura. Durata unei sedinte foto este de 30 de minute. Fotografiile le veti primi pe un link de descarcare in maxim 24 de ore.