Fotografii acasa de Craciun

Fotografii acasa de Craciun realizate in caminul familiei alcatuite din Pavel, Ana-Maria si Marius. Am planuit sedinta foto inca din vara, cand micutul Pavel a implinit 4 lunite. Parintii si-au dorit sa realizam aceste fotografii de familie acasa de Craciun, iar pentru aceasta s-au pregatit temeinic. Tati, Marius, a realizat un semineu parca rupt din reviste, simetric, culoare perfecta, iar mami, Ana-Maria, a decorat incaperea minunat. Sa nu mai spunem ca micuta noastra vedeta a avut doua costumase unul mai frumos ca celalalt. Decorul, voia buna si spiritul de Craciun au fost pe deplin prezente in cel mai frumos mod cu putinta. Fotografiile de Craciun sunt un minunat prijej de bucurie, recunostina si mai ales implinire.

Fotografii acasa de Craciun

Unde au fost realizate fotografiile de Craciun: acasa la client, dupa ce s-a trezit din somn micutul Pavel.

Poate acum nu par asa de insemnate aceste fotografii din preajma bradului, cu cel mic si parintii langa, insa peste numai 5 ani… Aceste amintiri vor deveni nepretuite. Fotografiile, mai ales cele de Craciun sunt ca un vin vechi. Pe masura ce timpul si anii se scurg, ele devin mai pretioase si parca ai face orice sa dai timpul inapoi pentru a retrai aceste unice momente din sanul familiei. Sa realizez aceste fotografii langa semineu si bradul impodobit de Craciun la Brasov a fost o adevarata placere.

Fotografii acasa de Craciun cu o familie frumoasa din Brasov, langa semineu si bradul impodobit cu felurite decoratiuni de Craciun.

Sedinte foto asemanatoare de Craciun

Fotograf pentru copii, mamici gravide sau pentru botez in Brasov

Daca sunteti in cautarea fotograf botez Brasov, ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video. Fie ca este vorba despre o sedinta foto de graviduta, o sedinta de nou nascut, sedinta de botez sau chiar o sedinta foto in familie, noi raspundem cu drag si promptitudine.

Pentru ca va respectam pe dumneavoastra si pentru ca ne respectam si ne iubim profesia, fotografiile realizate le livram in cel mai scurt timp. Fie ca vorbim de nunta, botez sau alt eveniment la care am fotografiat, livram rapid. Ne straduim sa mentimem un timp cat mai scurt pentru livrare. Pentru ca toata lumea asteapta fotografiile, venim in sprijinul dumneavoastra cu livrare cat mai rapida.