Fotograf botez Bran Predelut

Acasa » Fotografii botez » Fotograf botez Bran Predelut


Fotograf botez Bran – sedinta foto botez Bran.
Fotografiile au fost realizate in ziua botezului micutului Alexandru la Bran, Predelut. Ne-am intalnit la Transilvanian Inn, desi vorbisem doar la telefon, totul a fost foarte ok. Parintii au fost deschisi si ascultatori, dar si foarte atenti cu micutul lor. Dupa o sedinta foto la pensiunea unde erau cazati, am plecat in Bran pentru slujba botezului de la biserica din spatele castelului Bran. Taina botezului a decurs calm si cu multa rabdare din partea parintelui. Dupa slujba botezului, am realizat o sedinta foto dupa botez cu invitatii la petrecerea micutului Alexandru.
Fotografiile de la acest botez au fost realizate cu multa daruire si timp. Pe asta am pus accentul cand am realizat fotografiile din ziua botezului de la Predelut. Parintii, nasii si toti invitatii de la acest frumos botez, au venit cu totii din braila, pentru a avea un eveniment minunat, de neuitat.
Evenimenul a fost gazduit de Pensiunea Transylvanian Inn, care se afla intr-o zona frumoasa ce ofera o priveliste superba dar si caldura, atat sufleteasca cat si trupeasca.
Daca sunteti in cautarea unui fotograf botez Bran – ati ajuns unde trebuie.
Pentru o oferta va rugam sa dati un click AICI.

Fotograf botez Bran - sedinta foto botez Predelut

Fotograf botez Bran. Fotografii din ziua botezului din Bran-Predelut. Fotograf profesionist botez Bran. Sedinta foto botez Bran.

Fotografii de la ultimele evenimente


Ti-au placut fotografiile pe care le-ai vazut?0/50 voturi