Fotografii apartament de lux Isaran Brasov

Fotografii apartament de lux Isaran Brasov realizate intr-o zi calduroasa de vara in orasul de la poalele Tampei. Apartamentul cu doua camere din complexul rezidential Isaran de pe strada 13 Decembrie, a fost mobilat de lux. Proprietarii s-au gandit sa se adreseze unui segment mai exclusivist de clienti. Decoratiunile, mobila si dotarile apartamentului sunt de top. In acest apartament cu siguranta veti gasi tot ce veti avea nevoie in zilele petrecute in Brasov, fie ca este vorba de afaceri sau relaxare. Apartamentul cu doua camere este asezat la ultimul etaj intr-unul din blocurile de la Isaran. Terasa este cat se poate de generoasa si dispune de mai multe dotari pe care clientii le vor aprecia cu siguranta.

Fotografiile de imobiliare sunt de tip HDR – High Dynamic Range. Veti putea vedea ce se afla in zonele de lumina puternica sau intunecate, fara ca imaginea sa aibe de suferit. Spatiile de cazare din apartament vor parea mai generoase, spatiul fiind maximizat prin folosirea unor obiective fot speciale. Imaginea nu va fi distorsionata sau curbata pe margini, totul fiind exact ca in realitate.

Fotografiile imobiliare saunt realizate in 60-90 minute. Este necesar ca apartamentul sau imobilul care urmeaza a fi fotografiat sa fie aranjat exact asa cum doriti sa fie perceput de clientii dumneavoastra de pe Booking sau alt site de prezentare.

Fotografii apartament de lux Isaran Brasov

Detalii fotografii imobiliare apartament complex rezidential Isaran Brasov.

Unde au fost realizate imaginile: apartament 2 camere de lux la ultimul etaj

Ora realizarii fotografiilor imobiliare: dupa pranz

Bonusul acestui apartament cu 2 camere de lux de la Isaran este sauna care se gaseste in dormitorul principal, o dotare rar intalnita intr-un bloc.

Fotografii apartament de lux Isaran Brasov. Sedinta foto imobiliare la un apartament de lux din complexul rezidential Isaran din oras.

Fotografii asemanatoare real estate:

Pentru ca va respectam pe dumneavoastra si pentru ca ne respectam si ne iubim profesia, fotografiile realizate le livram in cel mai scurt timp. Fie ca vorbim de nunta, botez sau alt eveniment la care am fotografiat, livram rapid. Ne straduim sa mentimem un timp cat mai scurt pentru livrare. Pentru ca toata lumea asteapta fotografiile, venim in sprijinul dumneavoastra cu livrare cat mai rapida.