Foto nunta Sergiana Center Brasov

Acasa » Fotografii nunta » Foto ziua nuntii » Foto nunta Sergiana Center Brasov


Foto nunta Sergiana Center Brasov cu Silvia si Vlad. Mai jos puteti vedea cateva fotografii din cea mai frumoasa zi pentru mirii nostrii. Am surprins fotografii de la pregatirea mirelui, pregatirea miresei, cununia religioasa de la biserica ortodoxa cu hramul Sfintii Apostoli Petru si Pavel si petrecerea nuntii de la Sergiana Center – salonul argintiu. Recomandam Sergiana Center pentru organizarea oricarui tip de eveniment. De fiecare data au fost atenti, mancarea gustoasa, iar serviciile ireprosabile. Unul dintre cele mai bune locuri pentru organizarea de nunti in Brasov.

  • Tip fotografii: ziua nuntii
  • Locatie fotografii: Sergiana Center – salonul argintiu
  • Ora cand au fost realizate fotografiile: pe intreg parcursul zilei

Foto nunta Sergiana Center Brasov

Sa fi fotograf de nunta Brasov, este o mare bucurie pentru mine. Tot timpul sa participi numai la evenimente frumoase, pline de emotie si bucurie, nu poate fi decat un privilegiu.

Foto nunta Sergiana Center Brasov. Fotografii din cea mai frumoasa zi pentru mirii nostrii Silvia si Vlad. Fotografii si video nunta Brasov.

Daca sunteti in cautarea unui fotograf de nunta Sergiana – ati ajuns unde trebuie.
Cere o oferta pentru servicii foto-video pentru evenimentul tau fie ca este nunta sau botez. Raspundem ca fulgerul. Asteptam un semn din partea ta! Pe curand!
Pentru o oferta va rugam sa dati un click AICI.

Fotografii si filmari pe care le-am realizat la nunti sau botezuri

Trash the dress la Castelul Peles cu Raluca si Marian, la o luna de la ziua nuntii lor din Brasov.
Doi tineri frumosi, plini de viata, … Vezi foto&video…

Trash the dress de toamna – sedinta foto dupa nunta cu Roxana si Vali. Mirii si-au dorit ca fotografiile de dupa ziua nuntii sa fie … Vezi foto&video…

Trash the dress in familie cu Finn, Delia si Jacob. Fotografii realizate la doua zile de la nunta lor din Codlea. Pentru ca la sedinta … Vezi foto&video…


Ti-au placut fotografiile pe care le-ai vazut?4.8/56 voturi