Nunta Cetatea Carului

Acasa » Fotografii nunta » Foto ziua nuntii » Nunta Cetatea Carului


Fotografii de la nunta Cetatea Carului din cea mai frumoasa zi pentru Petronela si Marinica. Mai jos veti gasi fotografiile cu pregatirea mirelui si a miresei, precum si a obiceiurilor din Bucovina. Nunta s-a desfasurat la Pensiunea Cetatea Carului din Moeciu. Taina cununiei a fost oficiata la o biserica din lemn de langa Fundata. Cadrul a fost intim si incarcat de emotie.

Decoratiunile de nunta au fost lucrate cu migala de cei doi miri. De asemenea aici puteti vedea primul dans al mirilor, de pe terasa pensiunii, de unde se vedea o panorama superba a masivului Bucegi. Cele mai frumoase fotografii de la aceasta superba nunta de la Cetatea Carului, le puteti vedea mai jos. Cu toate momentele petrecerii de nunta, furatul mirelui si tortul mirilor. Toate incarcate de buna dispozitie si chef de viata.

Daca sunteti in cautare de fotograf pentru nunta la Pensiunea Cetatea Carului – ati ajuns unde trebuie.
Pentru o oferta va rugam sa dati un click AICI.

  • Tip fotografii: fotografii de la nunta
  • Locatie fotografii: Pensiunea Cetatea Carului, Moeciu, Fundata.
  • Ora cand au fost realizate fotografiile: toata ziua nuntii

Fotografii nunta Cetatea Carului

Fotografii din ziua nuntii de la Cetatea Carului. Fotograf ziua nuntii in Bran Moeciu. Servicii foto si video pentru nunta sau botez la Pensiunea Cetatea Carului. Fotografia de nunta in aceste zone prea frumoase, este un privilegiu care trebuie respectat. Am incercat sa livram cat mai repede aceste frumoase fotografii de la nunta ce a avut loc la cetatea Carului de langa Fundata.

Fotografii de la ultimele evenimente


Ti-au placut fotografiile pe care le-ai vazut?5/56 voturi