Sedinta foto cuplu apusul soarelui in Brasov

Acasa » Fotografii nunta » Save the date » Sedinta foto cuplu apusul soarelui in Brasov


Edith si Dragos, mai au mai putin de 48 de ore pana cand vor zice da in fata ofiterului de stare civila si deasemenea, pana ce se vor cununa in biserica. Dupa atatea ploi, s-a potrivit ca, exact astazi soarele sa straluceasca precum iubirea lor. Sunt doi oameni minunati, frumosi, indragostiti, rabdatori si ascultatori. Fara indoiala aceasta este una dintre cele mai frumoase sedinta foto de cuplu de anul acesta. Suntem foarte bucurosi pentru fotografiile reusite ale celor doi indragostiti si asta este numai meritul lor.
Au fost deschisi, tandrii unul cu celalalt si cel mai importnat, nu le-a lipsit zambetul de pe buze. De abia asteptam, cu mare drag si entuziasm, ziua nuntii lor! Pana atunci, va invitam sa priviti cateva dintre fotografiile din aceasta seara – Sedinta foto cuplu la apusul soarelui in Brasov.

Sedinta foto cuplu la apusul soarelui in Brasov | Foto Nunta

Sedinta foto cuplu la apusul soarelui in Brasov. Fotograf nunta Brasov. Fotografii realizate cu 48 de ore inainte de ziua nuntii, la apusul soarelui.
Majoritatea fotografiilor de la aceasta sedinta foto de cuplu au fost realizate in apropiere de Brasov, in localitatea Cristian. Apusul soarelui este ora ideala pentru realizarea fotografiilor de cuplu. ora de aur este cea care da facrmec si romantism fotografiile realizate la aceasta frumoasa ora.

Daca sunteti in cautarea unui fotograf de cuplu – ati ajuns unde trebuie.
Cere o oferta pentru servicii foto-video pentru evenimentul tau fie ca este nunta sau botez. Raspundem ca fulgerul. Asteptam un semn din partea ta! Pe curand!
Pentru o oferta va rugam sa dati un click AICI.

Fotografii si filmari pe care le-am realizat la nunti sau botezuri

Sedinta foto love dress Brasov cu mirii nostrii, Edith si Dragos. Sunt printre putinii miri care au ascultat de toate recomandarile pe care noi le-am … Vezi mai mult


Ti-au placut fotografiile pe care le-ai vazut?4.9/513 voturi