Love dress Brasov

Acasa » Fotografii nunta » Trash the dress » Love dress Brasov


Sedinta foto love dress Brasov cu mirii nostrii, Edith si Dragos. Sunt printre putinii miri care au ascultat de toate recomandarile pe care noi le-am oferit. La sedinta foto de cuplu dinaintea nuntii, in ziua nuntii si la sedinta foto dupa nunta „Love the Dress” cei doi au venit „aranjati”, de fiecare data Edith fiind coafata si machiata 🙂 Stim ca a fost un efort pentru cei doi, insa numai o data faci nunta inviata, iar aceste fotografii cei doi le vor avea pentru totdeauna. Am pus tot ce am stiut in acest moment pentru ca aceasta sedinta foto love the dress sa iasa cat mai unica.
A fost o placere sa lucram cu voi dragilor, de la prima inatlnire, pana la aceasta sedinta foto dupa ziua nuntii. Va invitam sa priviti fotografiile realizate la aceasta sedinta foto love the dress inainte de apus.

Love dress Brasov - sedinta foto cu miri

Love the dress Brasov. Sedinta foto cu mirii la apus de soare langa Brasov. Sesiune foto love the dress. Love the dress cu mirele si mireasa lui.
Fotografii dupa nunta cu mirii la apusul soarelui la ora de aur.

Daca sunteti in cautarea unui fotograf profesionist – ati ajuns unde trebuie.
Cere o oferta pentru servicii foto-video pentru evenimentul tau fie ca este nunta sau botez. Raspundem ca fulgerul. Asteptam un semn din partea ta! Pe curand!
Pentru o oferta va rugam sa dati un click AICI.

Fotografii si filmari pe care le-am realizat la nunti sau botezuri

Trash the dress Transfagarasan – Cascada Balea, cu Andra si Paul.
Mirii si-au dorit o locatie frumoasa, de neuitat, pentru sedinta foto dupa nunta – trash … Vezi foto&video…

Trash the dress cu Geta si Alin.
Le-am spus si lor, a fost o placere sa lucram impreuna. Deschiderea lor si naturaletea lor, care s-a … Vezi foto&video…

Trash dress la Arcus cu Alexandru si Catalina, in judetul Covansa, langa Sfantu Gheorghe la Arcus. Si-au dorit o locatie romantica, unica, aproape de … Vezi foto&video…


Ti-au placut fotografiile pe care le-ai vazut?5/55 voturi