Save the date before the wedding

Save the date before the wedding with Teodora and Luca. We met two days before their wedding in Poiana Brasov at Aurelius. They arrived in the country on Tuesday, but the airline lost their luggage, so they had to stay in Bucharest until they recovered them. Although they arrived in Brasov only a few hours before the photo shoot, the two were full of smiles, looking forward to their wedding day, which was postponed due to the COVID pandemic.

Ne-am intalnit cu doua zile inainte de nunta lor din Poiana Brasov de la Aurelius. Au ajuns in tara inca de marti, insa compania aeriana le-a pierdut bagajele, asa ca au trebuit sa stea in Bucuresti pana la recuperarea lor. Desi au ajuns in brasov cu numai cateva oree inainte de sedinta foto, cei doi au fost plini de zambet, asteptand cu nerabdare ziua nuntii lor, care a fost amanata din pricina pandemiei de COVID.

Save the date before the wedding

Wedding photographer Brasov. Professional wedding photography in Brasov, Romania.

Fotograf pentru save the date in Brasov

Cautati fotograf nunta Brasov, pentru sedinta foto save the date dininatea nuntii voastre? Ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video pentru sedinta foto de cuplu. Sedinte foto de cuplu, fotografii realizate inainte de ziua nuntii cu viitorii miri.

Ce sunt fotografiile save the date?

Fotografiile „save the date” sunt o serie de fotografii realizate de un cuplu înainte de nunta lor, pentru a anunța data nunții și pentru a le transmite invitaților lor căsătoria lor viitoare. Aceste fotografii sunt adesea realizate într-un decor special sau într-un loc care are o semnificație personală pentru cuplu, cum ar fi locul în care au avut prima întâlnire sau locul în care s-au logodit.

Fotografiile „save the date” sunt o modalitate populară de a anunța nunta și de a invita invitații să-și rezerve data pentru eveniment. De obicei, aceste fotografii sunt realizate într-un stil creativ și artistic, care reflectă personalitatea cuplului și tema nunții lor. Acestea pot fi, de asemenea, utilizate pentru a crea invitații de nunta personalizate sau pentru a fi postate pe rețelele de socializare ale cuplului pentru a anunța data nunții lor.