Love the dress Sanpetru

Love the dress Sanpetru intr-o seara magica, cand soarele parea sa se coboare cu grija pe cerul instelat, o poveste de dragoste a prins viata in pitorescul Sanpetru. Mireasa Madalina si mirele Emil au ales sa-si continue calatoria in lumea casatoriei prin intermediul unei sedintei foto „Love the Dress”, intr-un cadru ce a capturat esenta iubirii lor.

Emil, mirele in costum elegant, o privea cu adoratie si admiratie, iar privirile lor complice exprimau o conexiune profunda si intelegere. Impreuna, au strabatut carari rurale, au explorat aleile pitoresti si au ales sa-si uneasca vietile intr-o atmosfera de tandrete si fericire.

Fotografiile surprind gesturi mici, ca o mangaiere usoara sau un zambet plin de caldura, care dezvaluie intimitatea si bucuria lor autentica. Pe masura ce lumina soarelui se stingea si cerul se umplea de culori aprinse, Madalina si Emil s-au transformat in personaje principale ale unui tablou romantic.

Love the dress Sanpetru

Acest decor rustic si cald a oferit un fundal ideal pentru a surprinde esenta iubirii lor intr-o maniera autentica si relaxata. Fiecare fotografie spune o poveste unica despre conexiunea lor si despre frumusetea momentelor impartasite in timpul acestei sedintei foto „Love the Dress”.

Sedinta foto „Love the Dress” din Sanpetru, in apusul soarelui, cu mireasa Madalina si mirele Emil, a capturat in mod emotionant magia si intimitatea unui cuplu care alege sa-si arate iubirea intr-un peisaj incantator si natural de pe dealul Lempes. Aceste imagini vor ramane ca o amintire vesnica a momentului cand inimile lor au stralucit mai luminoase decat soarele intr-o seara speciala.

Love the dress Sanpetru – On a magical evening, when the sun seemed to lower itself gently onto the starlit sky, a love story came to life in the picturesque Sanpetru. Bride Madalina and groom Emil chose to continue their journey into the world of marriage through a „Love the Dress” photo session, in a setting that captured the essence of their love.

Emil, the groom in an elegant suit, looked at her with adoration and admiration, their knowing gazes expressing a deep connection and understanding. Together, they walked rural paths, explored picturesque alleys, and chose to unite their lives in an atmosphere of tenderness and happiness.

The photographs capture small gestures, like a gentle caress or a warm smile, revealing their authentic intimacy and joy. As the sunlight waned and the sky filled with vibrant colors, Madalina and Emil transformed into the main characters of a romantic tableau.

This rustic and warm backdrop provided an ideal setting to capture the essence of their love in an authentic and relaxed manner. Each photograph tells a unique story of their connection and the beauty of the moments shared during this „Love the Dress” photo session.

The „Love the Dress” session in Sanpetru, during sunset, with bride Madalina and groom Emil, emotively captured the magic and intimacy of a couple who choose to showcase their love in a charming and natural landscape. These images will remain an everlasting memory of the moment when their hearts shone brighter than the sun on a special evening.

Fotograf pentru trash the dress in Brasov ?

Cautati fotograf pentru sedinta foto trash the dress din Brasov? Ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video pentru sedinta foto „love the dress”. Sedinte foto de cuplu, fotografii realizate dupa nunta cu mirele si mireasa.

În timp ce conceptul poate părea să fie împotriva naturii obișnuite a unei mirese de a își distruge rochia, fotografiile trash the dress pot fi o modalitate distractivă și neconvențională de a încheia o nuntă și de a crea amintiri unice și de neuitat. De asemenea, este o oportunitate de a-ți arăta latura creativă și de a ieși din zona de confort a fotografiei tradiționale de nuntă.

Cate fotografii vom primi de la nunta?

Numarul fotografiilor livrate este intre 2500 si 4000, in functie de numarul de persoane de la nunta si de durata evenimentului. Noi fotografiem toate momentele, fiind siguri ca vom surprinde tot ce este important din ziua nuntii. Toate fotografiile pe care le primiti de la noi din ziua nuntii, sunt editate (culori, luminozitate, contrast, incadrare).

Cand vom primi fotografiile?

Primele fotografii din ziua nuntii le veti primi la 24-48 de ore (in general mai repede), le vom posta cu acordul vostru pe facebook. In acest fel toata lumea va putea sa se bucure pentru voi si sa va transmita sincerele felicitari. Toate fotografiile de la nunta le veti primi la 3-4 zile de la eveniment, pe un link de descarcare.

De cat timp faceti foto-video?

Fotografia a fost intotdeauna o pasiune pentru noi, iar filmarea a venit ca o manusa, pentru ca se completeaza una pe cealalta. La nivel profesionist foto si video facem de mai bine de 9 ani. Experienta la nivel profesional pentru editarea foto-video fiind de peste 11 ani. Oricata experienta ai avea in acest domeniu, este important ca tot timpul sa inveti si sa iti doresti ca de la o nunta la alta sa fi mai bun decat inainte.