Sedinta foto trash the dress Brasov

Sedinta foto trash the dress Brasov cu Radu si Cristina. Fotografiile au fost realizate dupa ziua nuntii cu cei doi miri, prin Brasov, in multe locatii cunoscute. Ne-am intalnit devreme, pe cand soarele era puternic. Am incercat sa ne ascundem in umbra si sa fim cat mai destinsi. Pe seara am plecat din Brasov, pentru a finaliza trash the dress cu mirii, intr-un cadru natural. Am ales aici cele mai frumoase fotografii de la aceasta sedinta trash the dress. Va invitam sa le priviti mai jos.

Sedinta foto trash the dress Brasov

  • Tip fotografii: trash the dress, sedinta foto cu mirii dupa nunta Sub Tampa
  • Locatie fotografii: Brasov
  • Ora cand au fost realizate fotografiile: dupa orele 15

Sedinta foto trash the dress Brasov. Fotografii dupa nunta Radu & Cristina. Fotografiile dupa nunta, cu cei doi miri au fost realizate la Brasov.

Articole asemanatoare

Fotograf pentru trash the dress in Brasov ?

Cautati fotograf pentru sedinta foto trash the dress din Brasov? Ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video pentru sedinta foto „love the dress”. Sedinte foto de cuplu, fotografii realizate dupa nunta cu mirele si mireasa.

În timp ce conceptul poate părea să fie împotriva naturii obișnuite a unei mirese de a își distruge rochia, fotografiile trash the dress pot fi o modalitate distractivă și neconvențională de a încheia o nuntă și de a crea amintiri unice și de neuitat. De asemenea, este o oportunitate de a-ți arăta latura creativă și de a ieși din zona de confort a fotografiei tradiționale de nuntă.