Trash the dress prin Brasov

Trash the dress in Brasov cu Gabriella si Ionel. Programasem pentru alta data sedinta foto de dupa nunta cu mirii, insa din motive independente de miri a trebui sa o amanam. Asa ca azi inainte de a merge la aceasta sedinta foto am vorbit cu Gabriella, sa vedem daca ramane aceasta sedinta foto pentru ziua de azi, dupa ce cu doar cateva ore inainte plouase in Brasov. A ramas sedinta foto pentru azi. Locatia initiala aleasa era lacul de smarald de la Racos, cei doi s-au decis pentru Brasov. Fotografiile de la aceasta sedinta foto trash the dress prin Brasov, au fost realizate dupa ziduri, in centru istoric.

Trash the dress prin Brasov

Fotografii cu mirele si mireasa prin Brasov cu mirii dupa ziduri in centru istoric. Sedinta foto dupa nunta cu mirele si mireasa prin Brasov.

Fotograf pentru trash the dress in Brasov ?

Cautati fotograf pentru sedinta foto trash the dress din Brasov? Ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video pentru sedinta foto „love the dress”. Sedinte foto de cuplu, fotografii realizate dupa nunta cu mirele si mireasa.

În timp ce conceptul poate părea să fie împotriva naturii obișnuite a unei mirese de a își distruge rochia, fotografiile trash the dress pot fi o modalitate distractivă și neconvențională de a încheia o nuntă și de a crea amintiri unice și de neuitat. De asemenea, este o oportunitate de a-ți arăta latura creativă și de a ieși din zona de confort a fotografiei tradiționale de nuntă.