Sedinta foto la un an Brasov

Sedinta foto la un an Brasov cu Sebi, Andreea si Stefan. Fotografii realizate in parcul Tractorul din Brasov cu cei trei protagonisti. Am stabilit ora sedintei foto la orele 16, cand se trezea din obicei din somn micutul nostru sarbatorit. Totul a fost ideal, caldura, lumina si mai ales dispozitia lui Sebastian. A fost atent si a colaborat de minune cu noi. Ii dorim sa creasca mare, sa fie sanatos si sa le aduca implinire parintilor si bunicilor sai. La multi ani Sebi!

Sedinta foto la un an Brasov

Totul trece greu la inceput, insa pe masura ce micutul creste si vedem ca treptat sta pe burtica, in fundulet. Urmeaza apoi mersul de-a busilea si primul ridicat in picioare. Toate acestea sunt semne ca bebelusul nostru creste si ca timpul nu sta in loc cum ne imaginam noi. Nu suntem nemuritori, iar copii sunt dovada vie a acestui lucru. Fotografiile realizate in timpul acestor perioade delimiteaza mici spatii de timp din dezvoltarea micutului. De aceea este important sa fie imortalizate, pentru ca aceste amintiri se sterg treptat din memoria noastra. Sedinta foto la un an realizata in Brasov, este un mod frumos de a marca implinirea primei mile din drumul vietii.

Fotograf pentru copii, mamici gravide sau pentru botez in Brasov

Daca sunteti in cautarea fotograf botez Brasov, ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video. Fie ca este vorba despre o sedinta foto de graviduta, o sedinta de nou nascut, sedinta de botez sau chiar o sedinta foto in familie, noi raspundem cu drag si promptitudine.