Sedinta foto de familie in parcul Noua

Sedinta foto de familie in parcul Noua intr-o frumoasa zi de primavara. Desi parcul nu era aglomerat, am avut cateva minute bune de asteptat, pana trecatorii treceau si lasau cadrul liber, doar cu protagonistii nostrii. Fotografiile de familie sunt un prilej bun de a scrie o pagina in fotografii cu o frumoasa perioada din viata voastra.

Durata unei sedinte foto este in medie de 60 de minute. Timp in care surprindem diferite cadre cu parintii si copii. Fotografiile de la aceasta sedinta foto au fost livrate in aceeasi zi. De obicei timpul maxim de livrare este de 24 de ore.

Sedinta foto de familie in parcul Noua

Fotograf pentru save the date in Brasov

Cautati fotograf nunta Brasov, pentru sedinta foto save the date dininatea nuntii voastre? Ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video pentru sedinta foto de cuplu. Sedinte foto de cuplu, fotografii realizate inainte de ziua nuntii cu viitorii miri.

Ce sunt fotografiile save the date?

Fotografiile „save the date” sunt o serie de fotografii realizate de un cuplu înainte de nunta lor, pentru a anunța data nunții și pentru a le transmite invitaților lor căsătoria lor viitoare. Aceste fotografii sunt adesea realizate într-un decor special sau într-un loc care are o semnificație personală pentru cuplu, cum ar fi locul în care au avut prima întâlnire sau locul în care s-au logodit.

Fotografiile „save the date” sunt o modalitate populară de a anunța nunta și de a invita invitații să-și rezerve data pentru eveniment. De obicei, aceste fotografii sunt realizate într-un stil creativ și artistic, care reflectă personalitatea cuplului și tema nunții lor. Acestea pot fi, de asemenea, utilizate pentru a crea invitații de nunta personalizate sau pentru a fi postate pe rețelele de socializare ale cuplului pentru a anunța data nunții lor.